21:23 29.03.2019

Генпрокуратура направила до Німеччини запит про екстрадицію екс-нардепа Крючкова

1 хв читати
Генпрокуратура направила до Німеччини запит про екстрадицію екс-нардепа Крючкова

Генеральна прокуратура України направила запит до Німеччини на екстрадицію екс-депутата Верховної Ради від партії "Батьківщина", бізнесмена Дмитра Крючкова, повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" в п'ятницю ввечері заступник генпрокурора Євген Єнін.

"Орган досудового розслідування запросив видачу К., найближчим часом сподіваємося на позитивні новини. Але на все свій час, не буду забігати наперед", - сказав Є.Єнін, відповідаючи на питання агентства, чи є у Генпрокуратури наміри наполягати на екстрадиції Д.Крючкова і чи немає до нього питань у українських правоохоронних органів у зв'язку з оприлюдненою в ЗМІ інформацією про виведення коштів через його компанію "Енергомережа".

Як повідомлялося, журналісти-розслідувачі телепрограми "Схеми: корупція в деталях - RFERL" (спільний проект "Радіо Свобода" і телеканалу "UΛ: Перший") у програмі, яка вийшла ввечері, 28 березня, стверджують, що екс-депутат Верховної Ради від партії "Батьківщина" Дмитро Крючков через керовану ним компанію "Енергомережа" організовував у 2015 році схеми виведення коштів з державних енергопостачальних компаній (обленерго) в інтересах, зокрема бізнесменів Ігоря і Григорія Суркісів, а також народного депутата з фракції "Блок Петра Порошенка" Ігоря Кононенка.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Кропивницькому районі пошкоджено 20 приватних будинків унаслідок ракетного удару в п'ятницю - ОВА

Пожежу в Миколаєві на деревообробному підприємстві локалізовано на 2 тис. кв м, гасіння окремих осередків горіння триває - ДСНС

На Волині знайдено ще одну історичну пам'ятку часів Київської Русі - Офіс генпрокурора

Середньодобова кількість втрат армії РФ в Україні в травні-червні, ймовірно, зросте разом із відновленням наступальних операцій - британська розвідка

Атаковано енергетичну інфраструктуру Дніпропетровської області - Міненерго

Залізничникам продовжили бронювання від мобілізації терміном на один місяць

Через пошкодження ділянки водогону залишилися без води Покровськ і Мирноград Донецької області - ОВА

Кличко: Київ став побратимом зі ще одним європейським містом - Загребом

У Бериславі російські війська обстріляли з дронів вантажівку з доставки питної води

На Закарпатті стався конфлікт за участю співробітників ТЦК, поліція розслідує справу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА