12:37 21.03.2019

Uber запустив сервіс із перевезення пасажирів електрокарами GREEN у Києві

2 хв читати
Uber запустив сервіс із перевезення пасажирів електрокарами GREEN у Києві

Компанія Uber запустила в Україні сервіс GREEN.

"Ми розпочинаємо з 200 машин, повністю електричних, не гібридних. І звичайно - це лише початок. Очікуємо, що до кінця квітня 10 тис. киян скористаються GREEN", - сказав голова з розвитку Uber у країнах Центральної та Східної Європи Г.Соколянський, слова якого наводить прес-служба компанії.

Вартість послуги - така сама, як і у Uber SELECT: базовий тариф 30 грн, 1,3 грн/хв, 4,6 грн/км.

Мінімальний тариф у Києві становить 55 грн.

Як зазначили в компанії, Київ став другим після Бухареста містом у Центральній і Східній Європі, де запущено GREEN, і одним із небагатьох в Європі, де Uber пропонує варіант "зеленої мобільності".

"Мета нового сервісу - зробити електромобілі доступними для більшої кількості людей в Києві, ніж будь-коли раніше, і стимулювати розвиток електротранспорту. Ми не можемо зробити це поодинці і хочемо розвивати партнерські відносини з владою, автовиробниками та іншими гравцями ринку енергетики", - заявив Г.Соколянський.

У сервісі GREEN у Києві переважно будуть доступні такі автомобілі, як Nissan Leaf, Renault Zoe, Hyundai Ioniq, Tesla S, BMW i3, Chevrolet Volt, Chevrolet Bolt.

Uber - технологічна компанія, яка розробляє мобільні сервіси з виклику автомобілів із персональним водієм. Компанія надає послуги приблизно в 630 містах більше ніж у 70 країнах.

В Україні Uber працює в Києві, Одесі, Львові, Дніпрі, Харкові, Запоріжжі та Вінниці.

Раніше Uber запустила сервіс із доставки їжі в Києві.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА