20:16 16.03.2019

Новий уряд Естонії пообіцяв відмовитися від міграційних квот ЄС

1 хв читати
Новий уряд Естонії пообіцяв відмовитися від міграційних квот ЄС

Сформований в Естонії новий уряд обіцяє відродити самостійну прикордонну службу і відмовитися від міграційних квот Євросоюзу, повідомив в суботу в соціальних мережах член делегації від Консервативної народної партії країни Мартін Хельме.

За його словами, на коаліційних переговорах в суботу "перш за все домовилися, що імміграція буде в подальшому повністю під контролем Естонії, ніяких квот не буде".

"Крім того, домовилися щодо відновлення як прикордонної служби (з окремою структурою, своїм бюджетом, створенням резерву), так і стимуляції зворотної міграції", - повідомив Хельме.

Разом з тим він зазначив, що питання про відмову від закону про спільне проживання осіб з нетрадиційною сексуальною орієнтацією, на чому наполягали консерватори в ході передвиборчої кампанії, буде розглянуто наступного тижня.

Питання про відродження самостійної прикордонної служби та відмова від європейських міграційних квот також були в центрі передвиборчої програми консерваторів.

Департаменти поліції, прикордонної охорони та міграції були об'єднані в Естонії в одне відомство 1 січня 2010 року, це викликало непорозуміння між поліцейськими та прикордонниками.

Наразі в країні ведуться переговори про створення коаліції на базі трьох партій: Центру, "Вітчизни" і Консервативної народної партії. На минулих 3 березня парламентських виборах вони отримали на всіх разом 57 мандатів зі 101, що дозволяє їм створити уряд більшості.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА