08:42 10.03.2019

На Закарпатті затримано ОЗУ, яке займалося контрабандою наркотиків

1 хв читати
На Закарпатті затримано ОЗУ, яке займалося контрабандою наркотиків

Поліцейські затримали організоване злочинне угруповання, члени якої в Закарпатській області займалися масовою контрабандою наркотиків, повідомив спікер Генеральної прокуратури України Андрій Лисенко.

"Шести учасникам організованої злочинної групи оголошено про підозру у незаконному збуті наркотиків", - написав він на своїй сторінці в Фейсбук у суботу.

Банда наркодилерів провозила через кордон України марихуану і метамфетамін на територію країни.

"Дії злочинців правоохоронцями задокументовано в ході декількох "оперативних закупівель". До складу групи входили особи від 37 до 49 років. Встановлено, що затримані - четверо чоловіків і дві жінки, налагодили систему збуту і збували наркотичні речовини на території Закарпаття", - йдеться в повідомленні.

Під час санкціонованих обшуків, у затриманих виявлено та вилучено значні суми готівки в національній та іноземній валютах, поліетиленові пакети з кристалізованою речовиною білого кольору і зброю.

Також, у кожного з підозрюваних під час обшуків виявлено електронні міні-ваги із залишками кристалізованої речовини білого кольору і по кілька мобільних телефонів.

Наразі проти злочинців порушено кримінальну справу за ч.3 ст.307 (незаконне придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, вчинені організованою групою в особливо великих розмірах) КК України.

Усі підозрювані затримані в порядку ст.208 КПК України та поміщені в ізолятор тимчасового тримання.

Триває подальше досудове розслідування.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА