07:15 12.02.2019

Харківський прикордонник підозрюється в систематичному отриманні хабарів від мігрантів-порушників

1 хв читати
Харківський прикордонник підозрюється в систематичному отриманні хабарів від мігрантів-порушників

Співробітники СБУ спільно зі слідчими Державного бюро розслідувань за сприяння підрозділу внутрішньої безпеки Державної прикордонної служби та під процесуальним керівництвом військової прокуратури Харківського гарнізону викрили в систематичному отриманні хабарів військовослужбовця Харківського прикордонного загону.

"Оперативники спецслужби встановили, що військовий відділу прикордонної служби разом з колегами налагодив механізм отримання неправомірної вигоди від іноземних громадян за порушення міграційного законодавства. За винагороду в розмірі 5 тис.грн. зловмисник обіцяв мігрантам, які перевищили терміни перебування в Україні, не застосовувати до них заходи відповідного законодавчого реагування", - повідомляє прес-центр СБУ.

Прикордоннику оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.368 (одержання неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України.

В ході санкціонованих слідчих дій у службових приміщеннях відділу прикордонної служби та за місцем проживання підозрюваного правоохоронці вилучили грошові кошти та інші матеріали, що підтверджують його протиправну діяльність.

Тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин справи і притягнення до відповідальності всіх задіяних в схемі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА