11:56 08.02.2019

Автобус зіткнувся з вантажівкою на півночі Чернігівської області

1 хв читати
Автобус зіткнувся з вантажівкою на півночі Чернігівської області

Двоє людей загинули та ще одного госпіталізовано з травмами внаслідок зіткнення вантажівки та автобуса в с. Гасичівці Городнянського району Чернігівської області в ніч на п'ятницю, повідомляє сектор комунікації поліції Чернігівської області.

"ДТП сталася близько першої години ночі 8 лютого на мосту в с. Гасичівці за участю вантажівки "Сканія" під керуванням громадянина Сербії та рейсового автобуса "Неоплан" сполученням "Москва-Тирасполь", за кермом якого перебував громадянин Молдови... Унаслідок автопригоди обидва водії загинули, одного пасажира автобуса госпіталізовано до Городнянської лікарні з травмами голови", - йдеться в повідомленні.

За даними правоохоронців, в автобусі їхали 14 пасажирів. За попередньою інформацією, водій вантажівки на мосту не пропустив автобус.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом ДТП за ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Триває досудове розслідування.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА