19:08 16.01.2019

Влада Києва закликає бути обачними: в четвер можливе падіння снігу та бурульок із дахів будинків

1 хв читати
Влада Києва закликає бути обачними: в четвер можливе падіння снігу та бурульок із дахів будинків

У Києві в четвер, 17 січня, очікується потепління, у зв'язку з чим можливе падіння снігу та бурульок із дахів будинків і дерев, повідомляє Київська міська державна адміністрація.

"Унаслідок температурних перепадів на дахах будинків і на великих деревах масово утворюються крижані бурульки. А з підвищенням температури повітря збільшується ризик падіння бурульок, тому необхідно спочатку впевнитись у відсутності загрози падіння льодових наростів", - ідеться в повідомленні.

Управління з питань цивільного захисту КМДА закликає жителів міста не заходити за межі встановлених огорож, а в місцях їх відсутності звертати увагу на наявність небезпечних утворень із криги та снігу на дахах будинків, триматися за 3-5 метрів від будинків, не паркувати біля будинків свої автомобілі.

Також у КМДА закликають бути обачними під час прогулянок у парку, особливо з дітьми, оскільки на деревах утворюється значний сніговий покрив, який може впасти вниз разом із бурульками.

"За прогнозом Укргідрометцентру, 17 січня вночі в столиці очікується 5-7° морозу, вдень 0-2° тепла; 18 січня - вночі 0-2° морозу, вдень 2-4° тепла. Завтра у столиці хмарно з проясненнями, без істотних опадів. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с", - ідеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Генштаб ЗСУ: За минулу добу відбулися 142 бої, втрати ворога на покровському напрямку становили майже 300 осіб

Суд засудив до 6 років ув'язнення ексголову слідчого управління Генпрокуратури Щербину за підбурювання до давання хабара ексдиректору ДБР - САП

Кабмін дозволив бронювати весь персонал сертифікованих протимінних операторів

ПП "Нижанковичі-Мальховичі" на польсько-українському кордоні повноцінно запрацює до кінця року

Держмитниця спростувала інформацію про відмову заводити контейнеровоз в Одеський порт через повільність митників

Зеленський разом із Сирським і Гнатовим прибули на Донеччину

Обмін військовополоненими вперше відбувся за участю представників російського офісу уповноваженого з прав людини - Лубінець

У Польщі українці з 2022 р. створили близько 8 тис. ТОВ і ще 50 тис. людей займаються приватним підприємництвом

Розпочалася реєстрація електронних кабінетів для вступників на основі 9 класів до закладів фахової передвищої освіти - Міносвіти

СБУ затримала ворожого інформатора, який готував ракетні удари РФ по Буковині

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА