07:27 22.12.2018

В Одеській області заблоковано канал контрабанди тютюнових виробів

1 хв читати
В Одеській області заблоковано канал контрабанди тютюнових виробів

Співробітники Служби безпеки України заблокували в Одеській області контрабанду тютюнових виробів, повідомили в прес-центрі СБУ.

"Співробітники Служби безпеки України блокували в Одеській області контрабанду тютюнових виробів на територію нашої країни", - йдеться в повідомленні на сайті відомства в п'ятницю.

В інформації зазначається, що група місцевих жителів налагодила незаконне ввезення сигарет. Проміжний склад для тимчасового зберігання контрабанди був розміщений в приватному будинку одного з населених пунктів регіону. Контрабандні тютюнові вироби зловмисники завозили з сусідньої країни.

"Під час санкціонованих слідчих дій правоохоронці виявили на території домогосподарства більше 20 тис. пачок сигарет іноземного виробництва без марок акцизного збору. Вартість вилученої "продукції" становить понад 0,5 млн грн", - зазначили у спецслужбі.

В рамках відкритого кримінального провадження за ч.2 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України тривають першочергові слідчо-оперативні дії для притягнення до відповідальності осіб, причетних до протиправних дій.

Також підкреслюється, що заходи щодо викриття незаконної діяльності проводились спільно з прокуратурою та митною службою.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У російському полоні перебувають 32 представники українських медіа - Мінкультури

У Чернігові в приміщенні банку стався вибух, пошкоджено будівлю

Чергова петиція за припинення зупинки руху наземного транспорту під час повітряних тривог у Києві набрала потрібну кількість голосів

Ворог за добу втратив 1040 осіб

За добу на Харківщині одна загибла, 20 постраждалих унаслідок ворожих обстрілів

Уночі окупанти пошкодили об'єкт "Укренерго" в Сумській області та призвели до відключення обладнання "Харківобленерго"

Ворожий дрон пошкодив високовольтну лінію електропередач у Червоногригорівській ОТГ

Ворог продовжує обстрілювати Херсонську область

Сили оборони відбили 31 атаку на авдіївському і 36 на бахмутському напрямку, загалом за добу відбулося 125 бойових зіткнень

Росіяни за добу здійснили два ракетних і 120 авіаударів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА