18:37 15.11.2018

На Донбасі в четвер дістав поранення український військовий

1 хв читати
На Донбасі в четвер дістав поранення український військовий

Один український військовослужбовець дістав поранення в четвер унаслідок бойових дій на сході України, повідомляється у зведенні станом на 18:00, оприлюдненому на сторінці Операції об'єднаних сил у соцмережі Facebook.

"Протягом поточної доби російсько-окупаційні війська вісім разів порушили режим припинення вогню. При цьому зафіксовано чотири випадки застосування озброєння, забороненого Мінського угодами... Під час бойових дій один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил дістав поранення", - йдеться у зведенні.

Уночі бойовики застосували міномети калібру 82 та 120 мм по позиціях Об'єднаних сил у районах населених пунктів Шуми і Південне. "Під час обстрілу втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил і цивільних осіб не допущено, проте повністю знищені два житлових будинки мирних жителів Південного. Вогневі позиції окупантів, як і зазвичай, були розташовані посеред житлових кварталів Горлівки. Об'єднані сили вогонь по населених пунктах не відкривали, проте випадок застосування противником забороненої зброї та ведення вогню під прикриттям мирних жителів задокументований, усі матеріали передані до міжнародних організацій, які здійснюють судову діяльність у сфері військових злочинів", - повідомляють у прес-центрі Об'єднаних сил.

Крім того, неподалік хутора Вільного бойовики двічі відкривали прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів, озброєння БМП-1, стрілецької зброї та мінометів калібру 82 мм. Також обстріли без застосування важкого озброєння були зафіксовані біля населених пунктів Станиця Луганська, Малинове та Авдіївка.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Шмигаль про розблокування вантажопотоку на українсько-польському кордоні: сподіваємося, ми перегорнули цю сторінку у відносинах із Польщею

Керівника угруповання з переправлення ухилянтів за кордон екстрадовано з Болгарії

Київ передав бійцям 3 штурмової бригади 20 нових пікапів Toyota Hilux - Кличко

Латвія передасть Україні новий пакет військової допомоги, який допоможе поліпшити ППО - прем'єр

У Києві відкрили перший центр рекрутингу української армії

Кабмін виділив додаткові 15,5 млрд грн для закупівлі дронів - Шмигаль

Житлову субсидію на неопалювальний сезон для більшості українців буде перепризначено автоматично - Мінсоцполітики

Країни G7 знижуватимуть залежність від Росії в галузі атомної енергії - заява

Між станціями метро "Деміївська" та "Либідська" розпочався демонтаж залізобетонних тюбінгів - КП "Київський метрополітен"

Суд дозволив зняти з митрополита Павла електронний браслет, але не відлучатися з місця проживання

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА