19:12 02.11.2018

Україна представить національний стенд на найбільшій туристичній виставці світу WTM у Лондоні

1 хв читати
Україна представить національний стенд на найбільшій туристичній виставці світу WTM у Лондоні

Україна представить національний стенд на найбільшій туристичній виставці світу WTM, яка відбудеться в Лондоні 5-7 листопада 2018 року.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна", організатором української експозиції є Департамент туризму та курортів Міністерства економічного розвитку і торгівлі.

Загальна площа українського національного стенда становитиме 33 кв. метри. На стенді будуть представлені МЕРТ, міста Львів та Одеса, а також лідери вітчизняного туристичного бізнесу компанії Albatros, The travel group Arktur, Chernobyl Tour, entdecke.net DMC GmbH, New Logic, Premier Hotels and Resorts, Sputnik Kyiv Travel Comany, Ukraine Travel Lab.

Позиціонування стенда та візуалізація всієї рекламної продукції відповідатимуть новому офіційному логотипу України Ukraine NOW UA.

Запорукою успішної участі України у WTM стане реалізація державно-приватного партнерства, коли держава в особі міністерства об'єднує та представляє всі регіони України, а бізнес, у свою чергу, забезпечить наявність на виставці вітчизняного "туристичного продукту" та його масштабне просування на світовому туристичному ринку.

До кінця 2018 року національний стенд України буде представлений іще на двох великих міжнародних туристичних виставках у Варшаві (Польща) та Барселоні (Іспанія).

Крім того, презентаційні заходи відбудуться в Ризі, Вільнюсі, Кишиневі, Відні та Стокгольмі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ворог за ранок провів уже два невдалі штурми на о. Нестрига, продовжує атакувати Кринки, де ситуація залишається складною - Плетенчук

Україна стане членом НАТО після перемоги у війні - Зеленський

У Мінветеранів анонсували запуск Е-посвідчення для ветеранів у "Дії" через два місяці

Реконструкція нежитлових об'єктів поруч із ТРЦ Ocean Mall не стосуватиметься будівлі з "літаючою тарілкою" - Мінвідновлення

Зеленський і Столтенберг відвідали Національний університет оборони

Генпрокурор: Слідство має підстави вважати умисним вибір офіцерів РФ вдарити по Одесі саме "Іскандером" із касетним боєзарядом

На аеродромі "Кущевська" на Кубані знищено склад авіабомб - британська розвідка

У РФ змінюють імена депортованим з України дітям, що ускладнює їх репатріацію - ISW

У Києві розпочато демонтаж композиції на честь Переяславської ради під аркою "Свободи українського народу" - КМДА

Інформація про другого загиблого в Харкові не підтвердилася, у місті 7 поранених

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА