10:55 24.10.2018

Знайшовся мінімум один переможець рекордної лотереї в США із джек-потом у $1,6 млрд

1 хв читати
Знайшовся мінімум один переможець рекордної лотереї в США із джек-потом у $1,6 млрд

Організатори американської лотереї Mega Millions оголосили про те, що в розіграші рекордного в історії джек-поту на суму $1,6 млрд є як мінімум один переможець.

У повідомленні організаторів зазначається, що квиток, в якому збіглися всі шість цифр, було продано в штаті Південна Кароліна. При цьому підрахунок квитків у деяких штатах все ще триває, і якщо буде виявлено кілька переможців, суму буде порівну поділено між ними.

Джек-пот лотереї Mega Millions зростав із липня, коли компанія колег в Каліфорнії спільно виграла $543 млн. Попередній рекорд в Mega Millions ($ 656 млн) був встановлений у 2012 році, тоді приз було поділено між трьома переможцями. Рекорд за всю історію розіграшів в США належить іншій лотереї, Powerball - на початку 2016 року переможець отримав $1,586 млрд.

Зазначається, що цю суму розраховано для сукупних виплат протягом 30 років. Якщо переможець вирішить забрати всі гроші одразу, він отримає лише $913 млн.

Шанси на перемогу в минулому розіграші Mega Millions становили 1 на 303 млн, при цьому ймовірність, що в цьому турі буде виявлено переможця, була приблизно 75%. Експерти зазначають, що більшість покупців лотерейних квитків є найбільш малозабезпеченими громадянами.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА