14:54 12.10.2018

У Лисичанську на територію школи впав уламок ракети від ЗРК "ОСА", постраждалих немає, але учнів евакуювали - Денісова

2 хв читати
У Лисичанську на територію школи впав уламок ракети від ЗРК "ОСА", постраждалих немає, але учнів евакуювали - Денісова

У Лисичанську (Луганська обл.) у п'ятницю вранці майже 700 учнів школи евакуювали внаслідок падіння уламка боєприпасу на територію навчального закладу, повідомляє український омбудсмен Людмила Денісова і закликає правоохоронців невідкладно встановити причини інциденту.

"На щастя, в результаті інциденту ніхто не постраждав... Мій представник Павло Лисянський перебуває на місці та з'ясовує всі деталі. Попередньо вдалося встановити, що в повітрі розірвалася ракета від зенітно-ракетного комплексу "Оса". Одна з її частин впала на територію школи, інша - біля "Лисичанського заводу ГТВ", - написала Л.Денісова на своїй сторінці в соцмережі Facebook у п'ятницю вдень.

З огляду на це вона закликала поліцію, Службу безпеки України та інші відомства "невідкладно встановити справжні причини інциденту".

У свою чергу у Відділі комунікації поліції Луганської області повідомили, що поліцейські встановлюють обставини вибуху в Лисичанську.

"Сьогодні, об 11-й годині, до чергової частини Лисичанського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевих мешканців, що вони чули вибух у районі парку. Також заявники повідомили, що щось впало у парку та біля школи. Постраждалих немає", - йдеться в оприлюдненому в п'ятницю повідомленні.

На місце події прибули співробітники слідчо-оперативні групи, вибухотехніки, керівництво ГУ Нацполіції та Лисичанського відділу поліції. Територію було оточено.

"За попередньою інформацією вибухотехніків, на клумбі у дворі школи було виявлено частини снарядів... Працівники поліції та вибухотехніки продовжують працювати на місцях події", - йдеться в інформації.

У поліції підтвердили, що ніхто з дітей школи та інших жителів міста не постраждав, а також додали, що виявлені частини боєприпасів не становлять ніякої загрози.

Лисичанськ - місто обласного підпорядкування в Луганській області, центр території, підпорядкованої Лисичанській міськраді. Наразі лінія розмежування сторін проходить за 10-20 км до міста.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Вовчанську авто з цивільними потрапило під ворожий обстріл, 2 людини загинули, 2 поранені - прокуратура

Кличко відвіз допомогу бійцям під Вовчанськ і Куп'янськ

На лінії фронту з початку доби зафіксовано 22 бойових зіткнення - Генштаб ЗСУ

МЗС України в річницю депортації кримських татар: нові злочини Кремля стали можливими через безкарність винних у злочинах минулого століття

Зло геноциду пішло проти України, почавши з Криму - Зеленський у 80-ті роковини депортації кримських татар

У неділю в низці областей України очікуються короткочасні дощі та грози

ДБР повідомило про підозру директору ФСБ РФ Бортникову і ще 20 "фсбешним" генералам

До чотирьох осіб зросла кількість загиблих унаслідок учорашнього удару по Харкову - ОВА

Від нічних атак дронів РФ постраждали енергооб'єкти в Полтавській і Харківській областях - Міненерго

Україна і союзники часто мають різні погляди на закінчення війни - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА