11:07 08.10.2018

Поліцейські затримали ще трьох фігурантів інциденту зі стрільбою біля АЗС в Одесі

1 хв читати
Поліцейські затримали ще трьох фігурантів інциденту зі стрільбою біля АЗС в Одесі

Поліцейські затримали ще трьох учасників надзвичайної події зі стрільбою, що сталася в ніч на неділю біля однієї з автозаправних станцій в Одесі, таким чином загальна кількість затриманих становить п'ять осіб.

"Одеські поліцейські затримали ще трьох учасників інциденту зі стрільбою. Їх знайшли на території Херсона. У чоловіків виявлено та вилучено пістолет, який буде направлено на експертизу", - інформує відділ комунікації поліції в Одеській області.

Як повідомлялося, в ніч на неділю в Одесі на світлофорі біля АЗС до одного з автомобілів під'їхала інша машина, з якої вийшли невідомі і здійснили кілька пострілів у бік транспортного засобу, після чого втекли з місця події.

"Протягом кількох годин двох зловмисників було затримано в м. Білгороді-Дністровському. Їх доправили в Київський відділ поліції Одеси. Попередньо встановлено, що збройний конфлікт пов'язаний з одним із лотомаркетів, розташованих на території міста", - розповіли раніше в Нацполіції.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ч. 2 ст. 15 (замах на злочин) і ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА