08:20 04.10.2018

Громадянин РФ, який по-шахрайськи заволодів 50 тис.грн броварчанки, піде під суд

2 хв читати

Броварська місцева прокуратура (Київська обл.) направила в суд на розгляд справу стосовно громадянина Російської Федерації за фактом шахрайського заволодіння ним коштами жінки в сумі 50 тис грн., під приводом отримання знижки для покупок і виграшу побутової техніки.

"Встановлено, що 43-річний чоловік, за попередньою змовою з жінкою, в березні 2016р повідомили потерпілій неправдиву інформацію про проведення акції, яка полягала в отриманні знижки для здійснення покупок в супермаркеті і виграшу побутової техніки з можливістю отримання її вартості в разі підтвердження платоспроможності. Надалі, потерпіла, перебуваючи за місцем свого проживання в м.Бровари, показала наявні у неї грошові кошти зловмисникам, які скориставшись неуважністю жінки, заволоділи грошовими засобами в сумі 20 тис грн і $ 1,2тис., чим завдали їй матеріальної шкоди на загальну суму понад 50 тис. грн.", - повідомляють в прес-службі прокуратури Київської області в середу.

Згодом вони були затримані правоохоронцями в рамках кримінального провадження за ч.2 ст.190 (заволодіння чужим майном шляхом обману (шахрайство), вчинене за попередньою змовою групою осіб) КК України.

"Обвинуваченому загрожує покарання у вигляді штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи терміном від 1 до 2 років, або обмеження волі терміном до 5 років або позбавлення волі терміном до 3 років", - йдеться в повідомленні.

У прокуратурі зазначили, що відносно 51-річної спільниці росіянина матеріали були виділені в окреме кримінальне провадження, обвинувальний акт у якому також направлено до суду.

"За результатами розгляду вказаної кримінальної виробництва в січні поточного року судом винесено обвинувальний вирок, яким жінку засудили до покарання у вигляді штрафу", - додали в прес-службі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Mercedes-Benz заявляє, що Міністерство юстиції США завершило розслідування скандалу з викидами дизельних двигунів

Помаранчева лихоманка: у Нідерландах відсвяткували день народження короля

Король Чарльз ІІІ повернеться до виконання державних обов'язків наступного тижня

У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРАЦЮЮТЬ СИЛИ ПВО! ЗАФІКСОВАНО РУХ ВОРОЖИХ БПЛА - ОВА

Війська РФ за минулий день обстріляли 11 громад Сумської області

На півдні України знищено три розвідувальні та один ударний БПЛА

Росіяни п’ять разів обстріляли Нікополь зі ствольної артилерії

Данія має намір посилити фінансову допомогу оборонній промисловості України

Основна мішень нічного ракетного обстрілу РФ - енергетика, включно з об'єктами для транзиту газу

Шмигаль під час поїздки до Волинської та Львівської областей ознайомився з ходом будівництва другого рівня захисту на енергетичних об'єктах

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА