20:22 02.10.2018

Стан одеського активіста Михайлика стабільний

2 хв читати
Стан одеського активіста Михайлика стабільний

Стан здоров'я одеського активіста Олега Михайлика, який знаходиться в лікарні з вогнепальними пораненнями, стабільний, однак операцію з вилучення кулі, що потрапила в нього, буде проведено не менше, ніж за місяць, повідомляє глава Одеської обласної організації партії "Сила людей", соратник потерпілого Ігор Бичков.

"Олег у стабільному стані ... Операція буде проведена після того, як легке відновиться і витягти кулю буде не так травматично, як одразу після травми легкого ... Питання часу визначить діагностика, але буде це не раніше, ніж через місяць. Стан здоров'я Олега це не погіршує", - написав І.Бичков на своїй сторінці в соцмережі Facebook у вівторок.

Як повідомлялося, увечері 22 вересня невідомі вчинили напад на одеського громадського активіста, голову міської організації партії "Сила людей" О.Михайлика. Потерпілий з вогнепальними пораненнями госпіталізований в Єврейську лікарню Одеси. Пізніше О.Михайлик прийшов до тями, лікарі дозволили йому встати з ліжка і потроху пересуватися, однак він, як і раніше, знаходиться в реанімаційному відділенні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.15 і ст.115 КК України (замах на умисне вбивство).

25 вересня правоохоронці затримали трьох осіб, яких підозрюють у замаху на О.Михайлика. Правоохоронці встановили, що чоловіки віком 33, 35 і 41 рік є іноземцями і тривалий час проживають на території України на підставі тимчасових довідок на проживання. Рішенням суду всі троє заарештовані на 60 діб без права внесення застави.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА