19:15 07.09.2018

Поліція Києва розшукує втікача зі столичного СІЗО

1 хв читати
Поліція Києва розшукує втікача зі столичного СІЗО

Міліція Києва розшукує засудженого Віталія Пушкіна, 1999 року народження, який втік зі слідчого ізолятора.

Як повідомляє відділ комунікації поліції м. Києва на сторінці в соцмережі Фейсбук, у п'ятницю о 12:37 від чергового СІЗО в поліцію надійшло повідомлення, що працівники ізолятора виявили відсутність одного із засуджених.

"Правоохоронці розшукують Пушкіна Віталія Володимировича 1999 року народження, жителя Київської області, засудженого за вчинення кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство - ІФ)", - йдеться в повідомленні.

Прикмети втікача: зріст 165 см, худорлява статура, русяве волосся, овальне обличчя, високий лоб, прямі брови, карі очі, широкий ніс, тонкі губи.

Інформацію про розшукуваного передано всім черговим частинам територіальних управлінь поліції, патрульним поліцейським, автопатрулям полків поліції особливого призначення і управління поліції охорони, дільничним офіцерам поліції, оперативним підрозділам і в інші регіони.

Поліція також звертається до громадян, яким відома будь-яка інформація про місцезнаходження розшукуваного чоловіка, повідомити правоохоронцям за номерами: (044): 279-66-00 і 102.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА