09:46 28.08.2018

Уранці у вівторок КПВВ "Майорське" відновив роботу

1 хв читати
Уранці у вівторок КПВВ "Майорське" відновив роботу

Контрольно-пропускний пункт в'їзду-виїзду "Майорське" відновив роботу у вівторок з 6.00, усі КПВВ працюють у штатному режимі, повідомила прес-служба Державної прикордонної служби.

"За рішенням командувача об'єднаних сил сьогодні з 6.00 відновилися пропускні операції в контрольному пункті в'їзду-виїзду "Майорське". Наразі всі контрольні пункти в'їзду-виїзду на лінії зіткнення в районі проведення Операції об'єднаних сил працюють у штатному режимі відповідно до літнього графіка роботи", - йдеться в повідомленні.

Також наголошується, що за минулу добу через контрольно-пропускні пункти пройшли 38,2 тис. осіб і 5,1 тис. транспортних засобів.

Крім того, прикордонники Донецького, Краматорського та Лисичанського загонів спільно зі співробітниками Державної фіскальної служби (ДФС) призупинили три спроби порушення правил переміщення товарів через лінію зіткнення в КПВВ "Новотроїцьке", "Мар'їнка" і "Станиця Луганська". Прикордонники виявили велику кількість фурнітури для взуття, запальничок і комп'ютерне обладнання. Товари вартістю понад 225 тис. грн передали представникам ДФС.

А на КПВВ "Мар'їнка" прикордонники Краматорського загону зафіксували три випадки пропозиції неправомірної вигоди від українських громадян за безперешкодний перетин лінії зіткнення. Проти хабарників відкрили кримінальне провадження за ст. 369 Кримінального кодексу України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди посадовій особі). Правопорушників передали співробітникам Національної поліції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА