07:14 30.07.2018

ЗРВ ПС ЗС України готові відбити масовану атаку авіації та крилатих ракет на Донбасі

1 хв читати
ЗРВ ПС ЗС України готові відбити масовану атаку авіації та крилатих ракет на Донбасі

На бойовому чергуванні в Україні цілодобово знаходяться більш 2,5 тис. фахівців зенітно-ракетних військ Повітряних сил Збройних сил України (ЗРВ ЗСУ), в тому числі потужне угруповання ЗРВ дислокується в зоні проведення Операції об'єднаних сил (ООС) на Донбасі, заявляють у Командуванні Повітряних сил ЗСУ.

"Цілодобово на бойовому чергуванні знаходиться понад 2,5 тис. фахівців ЗРВ. Поблизу ООС постійно розміщене потужне угруповання військ, здатне відбити масовану атаку авіації та крилатих ракет супротивника", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому прес-службою Командування ПС ЗСУ в неділю на сторінці в соцмережі Фейсбук.

У прес-службі Командування Повітряних сил підкреслюють, що ракетники неодноразово доводили свою ефективність і професіоналізм на війні: "За весь час бойових дій на Донбасі знищили 33 ворожих безпілотники, більшість з яких - це високотехнологічні дорогі БПЛА російського виробництва "Орлан-10".

В інформації зазначається, що всі ліквідовані безпілотники представляли серйозну загрозу для оборони України, адже працювали над стратегічно важливими позиціями українських військ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА