21:09 20.07.2018

Біля Конча-Заспи в Києві в ДТП загинула сім'я з трьох осіб

1 хв читати
Біля Конча-Заспи в Києві в ДТП загинула сім'я з трьох осіб

У дорожньо-транспортній пригоді за участю трьох автомобілів на Столичному шосе на південній околиці Києва загинули три людини, щонайменше двоє отримали травми.

"За попередньою інформацією, на проїжджій частині автодороги сталося зіткнення і загоряння трьох автомобілів. У результаті аварії загинуло троє людей, ще двоє - травмовані ... Встановлено, що водій одного з автомобілів виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з іншими машинами", - повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Відомо також, що в салоні однієї іномарки загинула сім'я: батько, мати і неповнолітня дитина. Ще двоє потерпілих унаслідок ДТП отримали травми середнього ступеня тяжкості, їм надається необхідна медична допомога", - поінформували в поліції.

У той же час, за даними ДСНС, в аварії, яка сталася близько 18:20, отримали травми троє людей, які госпіталізовані до лікарні.

За даними очевидців, трагедія сталася в районі котеджного містечка Конча-Озерна в селищі Конча-Заспа, на південній ділянці Столичного шосе, відомого як Старообухівська траса.

У результаті зіткнення загорілися два автомобілі, вони були охоплені вогнем повністю. Через аварію було частково обмежено рух цією автодорогою, внаслідок чого на виїзд з Києва утворилася суттєва "тягучка".

У поліції повідомили, що вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч.3 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА