19:59 14.07.2018

Металурги і гірники відзначають професійне свято

3 хв читати
Металурги і гірники відзначають професійне свято

День працівників металургійної та гірничодобувної промисловості, який відзначається в Україні у третю неділю липня, почали відзначати в містах, де розміщуються підприємства гірничо-металургійного комплексу (ГМК) України.

"Друзі, з Днем Металурга! Запрошую всіх завтра ввечері на свято на каскаді Радуга. Приходьте з сім'ями і з друзями. Буде круто!", - написав генеральний директор Запорізького металургійного комбінату "Запоріжсталь", одного з найбільших платників податків України та Запорізької області, Ростислав Шурма на своїй сторінці в Facebook в суботу.

При цьому на сайті підприємства уточнюється, що в ці вихідні в Запоріжжі на каскаді фонтанів "Райдуга" відбудуться святкові заходи до Дня металурга і гірника. Розважальна програма розпочнеться о 17.00 для дітей будуть відкриті різні майстер-класи та пункти з безкоштовним морозивом - солодкими презентами від металургів. Дорослі зможуть послухати музику у виконанні запорізької кавер-групи "Far4" або заспівати самим на локації "Караоке" з Ігорем Кондратюком.

Найголовнішою подією стане парад трудових династій, який відбудеться о 19.00. У параді візьмуть участь сім'ї, які працюють на підприємствах "Запоріжсталь", "Запоріжкокс" і "Запоріжвогнетрив". Фіналом святкового вечора стануть концерти виконавців А.Р.М.І.Я. і Bad Boys Blue.

У профспілці трудящих металургійної і гірничодобувної промисловості України (ВО ПМГУ) "ArcelorMittal Кривий Ріг" відзначили, що професійне свято - хороша мотивація для людей.

У Кривому Розі в суботу відбудеться святковий концерт до Дня металургів і гірників за участю Ольги Полякової, художніх колективів, групою "Каблуками по бруківці".

Генеральний директор ПАТ "Дніпровський меткомбінат" Олександр Підкоритов привітав працівників з професійним святом, зазначивши, що технології в металургії удосконалюються, освоюються нові види лиття, і професія металурга зберегла свою значимість і престижність.

"На Дніпровському меткомбінаті зберігаються і примножуються кращі традиції всіх поколінь наших металургів. Ми стабільно працюємо, формуємо і реалізуємо стратегію розвитку на короткострокову та довгострокову перспективу. Сьогодні на ДМК працюють 10 тисяч чоловік, робота кожного дуже важлива і відповідальна, заслуговує на повагу і вдячність. Переконаний , що наш колектив і надалі успішно буде вирішувати поставлені перед ним завдання", - зазначив топ-менеджер.

Гендиректор Маріупольського меткомбінату ім. Ілліча Тарас Шевченко у своєму привітанні зазначив, що сьогодні комбінат на порозі великих змін: "Повним ходом йде реконструкція аглофабрики - це найбільший екологічний проект в історії незалежної України, ми будуємо нову сталеплавильну машину з урахуванням європейських еконорм, і попереду ще десятки проектів".

Керівник меткомбінату "Азовсталь" Енвер Цкітішвілі додав, що разом металургам вдається виконувати найскладніші завдання: "Металурги показали: ми вміємо розвивати виробництво, вдосконалювати технології, розвивати місто".

У Маріуполі 14 липня виступить шоумен Дмитро Коляденко та зіграє група "Cats". Крім того, тут відбудеться нагородження фіналістів спортивних змагань Steel Games. Також о 19:00 на екранах фестивалю Steel Fest розпочнеться трансляція святкового концерту Руслани, гуртів "ТІК" та "Ляпіс 98" зі стадіону ім. Володимира Бойка.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Король Чарльз ІІІ повернеться до виконання державних обов'язків наступного тижня

У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРАЦЮЮТЬ СИЛИ ПВО! ЗАФІКСОВАНО РУХ ВОРОЖИХ БПЛА - ОВА

Війська РФ за минулий день обстріляли 11 громад Сумської області

На півдні України знищено три розвідувальні та один ударний БПЛА

Росіяни п’ять разів обстріляли Нікополь зі ствольної артилерії

Данія має намір посилити фінансову допомогу оборонній промисловості України

Основна мішень нічного ракетного обстрілу РФ - енергетика, включно з об'єктами для транзиту газу

Шмигаль під час поїздки до Волинської та Львівської областей ознайомився з ходом будівництва другого рівня захисту на енергетичних об'єктах

Українська авіація завдала 16 ударів по районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали 31 ракетного і 46 авіаційних ударів по території України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА