09:56 02.07.2018

Двоє цивільних отримали поранення від вибухів невідомих предметів на Донеччині в неділю

2 хв читати

У неділю в с. Зоря Костянтинівського району Донецької області та в с. Талаківка Кальміуського району Маріуполя внаслідок підривань на невстановлених вибухових пристроях отримало поранення двоє громадян України, повідомляє прес-служба Головного управління Держслужби України з надзвичайних ситуацій в області.

В оприлюдненому в понеділок уранці повідомленні зазначено, що вибух невстановленого вибухонебезпечного предмета стався приблизно о 20:07 в одному з приватних будинків на вул. Шолопова в с. Зоря Костянтинівського району Донецької області. "Унаслідок вибуху хлопець, 2001 року народження, отримав численні пошкодження та був у важкому стані госпіталізований до Міської лікарні №5 м. Костянтинівки. Попередній діагноз - травматична ампутація лівої кисті, осколкові поранення лівої частини грудної клітки та правого ока", - йдеться в інформації.

Окрім цього, 2 липня о 7:30 надійшла інформація про вибух невідомого вибухонебезпечного пристрою, який стався приблизно о 13:00 1 липня в с. Талаківка Кальміуського району Маріуполя Донецької області.

"Унаслідок події постраждав чоловік, 1982 року народження. Його госпіталізували до Обласної клінічної лікарні ім. Мечникова м. Дніпра з попереднім діагнозом - вогнепальні численні поранення обличчя, грудної клітки, лівого та правого передпліччя, очей, гіфема лівого ока (коли в передній камері ока з'являється кров - ІФ), термічні опіки дихальних шляхів і рук", - йдеться в повідомленні.

З огляду на це фахівці Головного управління ДСНС в області звернулися до громадян із закликом бути максимально обережними, оскільки необережне поводження з вибухонебезпечними предметами може стати причиною загибелі і травмування.

"У разі виявлення підозрілого предмета, одразу повідомите про знахідку до Служби порятунку "101". Категорично забороняється торкатися вибухонебезпечних предметів, переміщати, транспортувати або розбирати їх", - наголошують у ДСНС.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ за минулий день здійснили 31 обстріл 11 громад Сумської області, поранено трьох людей, із них двоє - діти

Хамас прийняв пропозицію про припинення вогню, але Ізраїль заявив, що вона неприйнятна

Нідерланди планують постачання F-16 Україні з осені

Макрон вітає "зобов'язання" Китаю "утримуватися від продажу будь-якої зброї" Москві

Пентагон засудив "безвідповідальну риторику" Росії

ХАМАС заявив про згоду на запропоновану Єгиптом і Катаром угоду про припинення вогню в Секторі Гази

Саміт миру покаже, хто дійсно виступає за рівноправність у світі

Зеленський заслухав доповідь Сирського за підсумками його поїздки на передову

Генштаб ЗС України: Російські війська за добу завдали двох ракетних і 69 авіаційних ударів, здійснили 52 обстріли з РСЗВ

Генштаб ЗС України: Українська авіація за добу завдала 11 ударів по локаціях військ РФ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА