07:45 24.06.2018

Балух в листі до Порошенка розповів як у сімферопольському СІЗО співали гімн України

2 хв читати
Балух в листі до Порошенка розповів як у сімферопольському СІЗО співали гімн України

Український політв'язень Володимир Балух написав лист президенту України Петру Порошенку, в якому розповів як в сімферопольському СІЗО співали гімн України та застеріг Україну від "дзеркальної відповіді" на агресію Росії, повідомив заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтем Чийгоз на своїй сторінці в Фейсбук.

"Показово, що 12 червня, день, на який Кремль недавно призначив "День Рассії", коли ввечері в Сімферополі гримів китайський салют, з вікон СІЗО дружно звучало "Слава Україні" і не поодинокі ув’язнені співали український гімн", - йдеться в тексті листа.

В.Балух зазначив, що практика терору, яку "неодмінно використовують правителі 1/7 частини суші планети Земля", як виявляється, найбільш живуча з усіх політичних "традицій", незалежно від кольору прапора над Кремлем.

"Але найбільше я хотів би вберегти Україну від скочування до "дзеркальної" відповіді на дії агресора! Зла на благо не буває", - написав він.

Політв'язень сподівається, що гіркий досвід історії з Росією згуртує цивілізований світ і додасть рішучості і солідарності діям керівництва України, щоб не заходити на "чергове коло кривавих лазень", а зупинити агресора, нехай навіть зазнавши при цьому тимчасові фінансові втрати і деякі незручності в бізнесі.

"Буду відвертим: я не голосував за вас на виборах .... Але вперта боротьба тих, хто потрапив в лапи ... Робить Вам неабияку честь", - додав В.Балух в листі президенту.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Нетаньягу заявив Блінкену, що не має наміру погоджуватися на завершення операції проти ХАМАСу, не відмовиться наступати на Рафах

Українська авіація завдала ударів по семи районах зосередження особового складу противника

За добу ворог завдав двох ракетних і 41 авіаудару, обстріляв понад 125 населених пунктів

У посольстві Італії відбулася церемонія передання трьох автомобілів швидкої допомоги для Харкова та Києва асоціацією La Memoria Viva

На фронті зафіксовано 100 бойових зіткнень, ЗС України відбили 33 атаки на авдіївському напрямку

Інформація росіян про нібито удар по штабу ЗСУ в Одесі - фейк

Унаслідок обстрілів у Нікополі пошкоджено медзаклад і два інфраструктурні об'єкти - голова ОВА

Окупанти обстріляли село під Харковом, загинула літня жінка - прокуратура

На Великдень чергуватимуть понад 7 тис. рятувальників - ДСНС

Херсонщина отримала від міжнародних партнерів 25 сучасних навантажувачів для будівельних і аварійно-відновлювальних робіт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА