16:13 06.06.2018

У Києві на Оболоні маршрутка на пішохідному переході на смерть збила місцеву жительку

1 хв читати

 В Оболонському районі Києва у вівторок увечері маршрутний автобус на смерть збив жінку на пішохідному переході, відомості про що внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що керують транспортними засобами.

Як повідомляє в середу відділ комунікації поліції Києва, близько 20:00 вівторка до чергової частини столичної поліції надійшло повідомлення про те, що на перетині проспектів Степана Бендери та Оболонського автобус на смерть збив жінку. Слідчо-оперативна група оглянула місце події, опитала свідків та очевидців.

"Попередньо встановлено, що маршрутний транспорт повертав управо зі сторони Московського мосту у напрямку Оболонського проспекту та на пішохідному переході збив жінку. За поясненнями водія, він не помітив пішохода. Від отриманих травм місцева жителька померла на місці аварії. Під час ДТП в салоні автобуса перебували два пасажири, які не постраждали", - йдеться в інформації.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

"Слідчі призначають судові експертизи, а також вилучають відеозаписи з камер спостереження для встановлення обставин та механізму ДТП", - додали в поліції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА