08:54 04.06.2018

Викрадення чоловіка в Києві виявилося розіграшем друзів

1 хв читати
Викрадення чоловіка в Києві виявилося розіграшем друзів

Викрадення чоловіка в Голосіївському районі Києва виявилося розіграшем його друзів, правоохоронці провели профілактичну бесіду з "жартівниками", повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

"О 8:57 на лінію 102 надійшло повідомлення від свідка про те, що 5 хвилин тому по вул. Деревообробна в Голосіївському районі четверо невідомих на автомобілі "Опель універсал" чорного кольору вийшли з машини і почали бити чоловіка. Після цього наділи на голову пакет , насильно закрили потерпілого в багажнику і поїхали в бік вул. Дружби Народів", - йдеться в повідомленні на сайті відомства в неділю.

Правоохоронці зазначають, що о 9:00 оперативний черговий поліції Києва ввів план "перехоплення", в зв'язку з чим на пошуки викрадачів були орієнтовані всі наряди поліції.

В інформації також уточнюється, що коли патрульні прибули на виклик і опитали людей, які там знаходилися, з'ясувалося, що це був розіграш. Згодом під час спілкування молоді люди, які перебували в салоні машини, розповіли, що таким чином вони вирішили розіграти свого товариша.

"Наразі план "перехоплення" знято. З жартівниками проводять профілактичну бесіду", - сказано в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА