16:36 30.05.2018

Держкомтелерадіо заборонило ввезення в Україну ще 3 книг

1 хв читати

Державний комітет України з питань телебачення і радіомовлення (Держкомтелерадіо) заборонив ввезення в країну книг ""На разломе двух времен", "Изобретений в России: История русской изобретательной мысли от Петра I до Николая II" и "Шаги Командора" через пропаганду держави-агресора.

"Голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко підписав наказ про відмову ТОВ "Якаб ТРЕЙД" і ТОВ "Форс Україна" у видачі дозволу на ввезення трьох книг, виготовлених на території держави-агресора", - йдеться в повідомленні прес-служби Держкомтелерадіо в середу.

Відмова видана на підставі негативного висновку експертної ради Держкомтелерадіо з питань аналізу та оцінки видавничої продукції щодо зарахування її до такої, яка не дозволена до поширення на території України.

Експерти визнали, що книги Сергія Васильєва "На разломе двух времен" (видавець: ТОВ "Паблишер", м.Москва), Тіма Скоренка "Изобретения в России: История русской изобретательной мысли от Петра I до Николая II" (издатель ООО "Альпина нон-фикшн"", м. Москва) і Олексія Волкова "Шаги Командора" (видавець: ТОВ "Издательство "Е", м. Москва) містять матеріали, що пропагують державу-агресора, імперські геополітичні доктрини, які передбачають об'єднання народів навколо держави-агресора, її державної мови, культури, превалювання релігійної конфесії.

Наразі в переліку 51 заборонене видання.

Як повідомлялося, Держкомтелерадіо скасувало заборону на ввезення в Україну книги російського біблеїста Андрія Десницкого "Христианство. Настоящее. Россия, XXI век".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пожежу на складі "Нової пошти" в Одесі ліквідовано - поліція

ГУР: Окупанти запускають дрони-камікадзе над ядерними реакторами Запорізької АЕС

За добу на Харківщині загинули чотири мирні жителі у результаті ворожих обстрілів

Чотири громади Сумщини обстріляли окупанти вранці

Ворог продовжує обстрілювати Херсонську область

Унаслідок ворожого обстрілу Гірника на Донеччині загинули двоє цивільних і поранені шестеро

"Нова пошта" компенсує клієнтам пошкоджені російською балістикою в Одесі 900 посилок - співвласник

"Нова пошта" підтвердила обстріл російською балістикою одного зі своїх відділень в Одесі - заява

Окупанти за добу завдали 368 ударів по восьми населених пунктах Запорізької області

Кондратюк запропонувала парламентаріям Азербайджану приєднатися до Міжнародної коаліції за повернення українських дітей, депортованих РФ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА