22:02 07.05.2018

Павлоградський суд заарештував бразильця Лусваргхі, підозрюваного в участі в терористичній організації на два місяці

1 хв читати
Павлоградський суд заарештував бразильця Лусваргхі, підозрюваного в участі в терористичній організації на два місяці

Павлоградський міськрайонний суд заарештував на 60 діб без можливості внесення застави бразильця Рафаеля Лусваргхі, обвинуваченого в Україні в участі в незаконних збройних формуваннях і терористичній організації, повідомила прес-служба прокуратури міста Києва.

"За клопотанням прокуратури міста Києва громадянина Бразилії Рафаеля Лусваргхі, якого підозрюють у створенні терористичної групи і не передбачених законом воєнізованих формувань, узято під варту на 60 діб без права на заставу", - йдеться в повідомленні на сторінці відомства в Фейсбук у понеділок увечері.

Запобіжний захід підозрюваному обрав Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області, який проводить підготовче засідання у його справі.

Як повідомлялося, 4 травня 2018 року представники партії "Національний корпус", націоналістичних організацій "Національні дружини" і С14 затримали М.Лусваргхі в Києві біля бразильського посольства і передали його СБУ.

Того ж дня, в Службі безпеки України повідомили, що проводять з Р.Лусваргхі процесуальні дії. А прокуратура міста Києва заявила, що наполягатиме на взятті під варту бразильця Р.Лусваргхі.

5 травня в СБУ заявили, що не можуть розголошувати нинішнє місцезнаходження Р.Лусваргхі, але зроблять усе необхідне, щоб він взяв участь у судовому процесі

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Донеччині від ворожого вогню постраждали 13 населених пунктів, загинуло троє людей, поранені семеро

У Харкові пролунав вибух - мер

На час Великодніх свят у Херсонській міській громаді запроваджено додаткові обмеження - Мрочко

Російські війська минулої доби двічі намагалися штурмувати острів Нестрига в Херсонській області, відступили з втратами - Плетенчук

У Харківській області 1 людина загинула і 9 постраждали внаслідок ворожих обстрілів - голова ОВА

У прикордонних районах Чернігівської та Сумської областей за минулу добу зафіксовано 42 обстріли з боку РФ - ОК "Північ"

П'ять громад Сумщини обстріляли окупанти вранці та вночі

ЗС України за добу ліквідували 1260 окупантів

Окупанти за добу завдали 246 ударів по 12 населених пунктах Запорізької області

Ворог обстріляв 18 населених пунктів Херсонської області

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА