07:37 06.05.2018

Припинено діяльність міжрегіональної групи з виробництва і реалізації метадону, діяльність якої контролювалася російським "злодієм у законі"

1 хв читати
Припинено діяльність міжрегіональної групи з виробництва і реалізації метадону, діяльність якої контролювалася російським "злодієм у законі"

Співробітники Служби безпеки України під процесуальним керівництвом прокуратури припинили діяльність міжрегіональної групи, яка займалася виробництвом і реалізацією метадону.

"Співробітники Управління СБУ в Харківській області встановили, що наркоділки поширювали небезпечний наркотик всією територією України, в тому числі представникам російсько-терористичних бандформувань у тимчасово окупованих терористами районах Луганської області", - повідомляє прес-центр СБУ.

Оперативники спецслужби затримали чотирьох активних учасників групи. Під час обшуків за місцем проживання фігурантів справи на території Київської та Харківської областей правоохоронці вилучили понад 20 тис. "доз" наркотику, велику суму готівки і банківські картки. Вартість вилученої партії наркотиків за цінами "чорного ринку" перевищує 2 млн.грн.

За інформацією спецслужби, діяльність групи контролювалася кримінальними колами РФ, а саме одним з відомих в Росії "злодіїв в законі".

У рамках кримінального провадження, відкритого слідчими СБУ за ст.305 (контрабанда наркотиків), ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів) та ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів без мети збуту) КК України затриманим повідомили про підозру. Суд обрав їм запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ми всі маємо зірвати російський наступальний задум - Зеленський

У зв'язку з кібератаками на політпартії, у яких Німеччина звинуватила спонсороване ГРУ угруповання, союзники по НАТО виступили з заявою

Глави МЗС України та Чехії обговорили прогрес ініціативи щодо закупівлі артснарядів і посилення військової допомоги

Боррель від імені ЄС у зв'язку з кібератаками спонсорованого РФ угруповання АРТ28: не потерпимо і використаємо весь спектр реагування

ТЧХУ: Інформація в соцмережах про збір персональних даних для отримання грошової допомоги та наборів до Великодня - фейк

Кабмін пропонує створити підгрупу з питання конфіскації російських суверенних активів за кордоном - Шмигаль

Тимчасово непридатні до військової служби проходитимуть повторні огляди - заступниця міністра охорони здоров'я

Ворожа пропаганда намагається відвернути увагу світової спільноти від злочинів, скоєних ЗС РФ - Офіс генпрокурора

Передано до суду справу трьох депутатів-ухилянтів Київської міськради

Поліція ліквідувала call-центр в Одесі, співробітники якого викрадали кошти з банківських рахунків іноземців

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА