14:37 20.04.2018

Мінгареллі відвідає Кривий Ріг і Запоріжжя

2 хв читати
Мінгареллі відвідає Кривий Ріг і Запоріжжя

Голова представництва ЄС в Україні Х’юг Мінгареллі здійснить візити до м.Кривий Ріг Дніпропетровської області та Запоріжжя 24-26 квітня цього року, повідомляє представництво ЄС в Україні.

"Головними темами зустрічей Мінгареллі з представниками місцевої влади, громадянського суспільства та бізнес-спільноти будуть прогрес реформ і пріоритетні сфери допомоги ЄС. Також він розповість про нові можливості в рамках різноманітних програм та проектів Євросоюзу в Україні", - йдеться в повідомленні.

У Кривому Розі посол має намір провести зустріч із мером міста Юрієм Вілкулом, після цього він відкриє Інформаційний центр ЄС у Донецькому юридичному інституті. Також голова Представництва поспілкується зі студентами та викладачами інституту.

Окрім того Х.Мінгареллі зустрінеться з представниками місцевого бізнесу та лідерами громадянського суспільства та відвідає комбінат "АрселорМіттал Кривий ріг.

25 квітня в Запоріжжі посол ЄС братиме участь у круглому столі з головами об'єднаних територіальних громад Запорізької області. Він обговорить досягнення і виклики реформи децентралізації. "ЄС надав EUR90 млн на підтримку місцевого самоврядування в Україні, щоб українські громадяни могли отримувати високоякісні послуги якомога ближче до їхнього місця проживання", - йдеться в повідомленні.

Окремо Х.Мінгареллі має намір провести в Запоріжжі зустрічі з представниками місцевих неурядових організацій та власниками малого і середнього бізнесу, щоб обговорити з ними реформи у сфері верховенства права та бізнес-середовища.

26 квітня глава Представництва ЄС має намір зустрітися з головою Запорізької обласної державної адміністрації Костянтином Брилем і мером Запоріжжя Володимиром Буряком, щоб обговорити прогрес реформ і можливості, якими може скористатися Запоріжжя в рамках програм ЄС.

Х.Мінгареліі також здійснить візит до компанії "МоторСіч", яка є найбільшим виробником двигунів для літаків і вертольотів та експортує свою продукцію на ринки ЄС та інших країн світу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли Середина-Буду, 32 прикордонні села та селища, пошкоджені лікарня та 11 приватних будинків - ОК "Північ"

Повідомлено про підозру зловмисникам, які викрали з карток іноземних громадян майже 1,5 млн грн

Матеріали до 2-го читання законопроєкту про заборону афілійованих із РПЦ організацій оприлюднять після юрекспертизи

Росіяни обстріляли Курахове, двоє людей загинули

За минулу добу в Україні внаслідок обстрілів загинула одна дитина, восьмеро поранені

Лондон не заперечує проти використання зброї по РФ - прем'єр Великої Британії

Двоє загиблих, ще четверо поранених на Донеччині за минулий день через обстріли

На Харківщині за добу загинув мирний житель, ще десятеро постраждали в результаті ворожих обстрілів - Синєгубов

Зеленський напередодні в Києві провів зустріч із главою МЗС Великої Британії Камероном

У Херсонській області за добу під російськими обстрілами опинилися 14 населених пунктів, поранено одного жителя

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА