20:09 28.03.2018

Канада подвоїть представництво поліцейських офіцерів-експертів в Україні

1 хв читати
Канада подвоїть представництво поліцейських офіцерів-експертів в Україні

Канада має намір збільшити кількість своїх офіцерів-експертів в Україні удвічі, повідомив посол цієї країни Роман Ващук на зустрічі з міністром внутрішніх справ України Арсеном Аваковим.

"Ми плануємо збільшити кількість наших офіцерів-експертів в Україні вдвічі для ефективного реформування Національної поліції України та підвищення рівня кваліфікації поліцейських", - цитує Р.Ващука департамент комунікації МВС.

У свою чергу, А.Аваков подякував Канаді за підтримку і висловив сподівання на активізацію співпраці. "Канада завжди виступала стратегічним партнером на шляху реформування відомства і правоохоронної системи в Україні. Ми цінуємо підтримку наших канадських колег у процесі реформування МВС і сподіваємося на подальше поглиблення співпраці", - сказав міністр.

Проект підтримки підготовки поліцейських (Police Training Assistance Project, РТАР) розпочався у жовтні 2016 року. Він спрямований на надання консультативних послуг та підготовку кадрів Нацполіції. Проект передбачає: консультації канадських фахівців з питань управління персоналом та питань професійного розвитку, підтримку регіональних навчальних центрів, розвиток восьми спеціалізованих курсів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА