07:50 24.03.2018

У Міноборони планують завершити будівництво інфраструктурних об'єктів на "Широкому лані" до осені 2018

1 хв читати
У Міноборони планують завершити будівництво інфраструктурних об'єктів на "Широкому лані" до осені 2018

Під час зустрічі з народними депутатами України Міністр оборони України Степан Полторак заявив, що міністерство докладає максимум зусиль для створення нормальних умов для проведення навчань на військових полігонах.

"На Широкому лані вже побудовано 11 казарм покращеного зразка (в тому числі 1 - для військовослужбовців-жінок). Все це зведено за минулий рік. Зараз у них виконуються роботи з влаштування внутрішніх інженерних мереж, мереж вентиляції та кондиціонування повітря, а також внутрішні оздоблювальні роботи для подальшого облаштування приміщень меблями та необхідним обладнанням", - цитує заяву міністра прес-служба МО України в п'ятницю.

В інформації уточнюється, що наразі ведеться будівництво на Широкому лані цілого комплексу, до якого входять: гуртожитки покращеного типу, розраховані на 4 - 6 тис. чоловік, їдальня, культурний центр, банно-пральний комплекс, медичний і спортивний центри, будуються дороги, інфраструктура, очисні системи, трансформаторні станції, система водопостачання та водовідведення.

"Ми плануємо завершити роботи восени цього року задля створення нормальних умов для проведення навчань", - зазначив С.Полтарак.

Підкреслюється, що за підсумками призначеного і проведеного розслідування з ситуації, що склалася в міжвидовому центрі підготовки військових частин і підрозділів на полігоні "Широкий лан", рішенням міністра оборони України притягнені до відповідальності кілька посадових осіб.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ увійшли на військову базу США в Нігері - ЗМІ

У Швеції почалися військові навчання НАТО, під час яких відпрацьовують перекидання американських підрозділів у Скандинавію

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Кулеба обговорив із Сікорським позитивну динаміку в українсько-польських відносинах

У Запорізькій області чиновникам Держспоживслужби, які організували побори місцевих фермерів, загрожує до 10 років в'язниці

В окупованому Бердянську ввечері прогримів вибух і почалася пожежа

Представники української культури важливі в поширенні у світі ідеї підтримки Глобального саміту миру

Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 9 осіб

Житель села на Харківщині загинув унаслідок ворожого обстрілу - прокуратура

У результаті обстрілу Мемрика Донецької області загинуло двоє людей, зокрема дитина

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА