21:16 15.03.2018

Між нардепами Івченком і Гончаренком сталася сутичка в коридорі телеканалу

1 хв читати

Між народними депутатами Вадимом Івченком (фракція ВО "Батьківщина") та Олексієм Гончаренком (фракція "Блок Петра Порошенка") сталася сутичка в коридорі редакції "5 каналу", повідомив народний депутат Антон Геращенко (фракція "Народний фронт").

"Щойно в студії "5 каналу" сталася сутичка між народними депутатами Вадимом Івченком і Олексієм Гончаренком. Конфлікт стався через закон про скасування правок Лозового", - написав А.Геращенко на своїй сторінці в соцмережі Facebook у четвер увечері.

Він також розмістив на своїй сторінці в соцмережі відеозапис сутички між двома нардепами.

А.Геращенко зазначив, що конфлікт між парламентаріями розпочався в студії і продовжився в коридорі.

"Я викликав поліцію для оформлення протоколу", - додав він.

Раніше цього дня Верховна Рада не змогла вилучити низку скандальних положень з Кримінального процесуального кодексу України, які з'явилися в ньому з прийняттям скандальної поправки народного депутата Андрія Лозового (Радикальна партія) під час голосування за закон про внесення змін до низки кодексів у зв'язку із судовою реформою.

Народні депутати відмовилися підтримати відповідний законопроект (№7547) про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення кримінального судочинства за основу і в цілому на пленарному засіданні в четвер. Вони також не віддали 226 мінімально необхідних голосів для прийняття його за основу. Таким чином, ініціативу відхилено.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА