11:41 08.03.2018

Невідомий з гранатомета стріляв у терасу ресторану в Києві, ніхто не постраждав - поліція

2 хв читати
Невідомий з гранатомета стріляв у терасу ресторану в Києві, ніхто не постраждав - поліція

У Києві невідомий з гранатомета стріляв у терасу ресторану, в результаті події ніхто не постраждав, повідомляє в четвер Відділ комунікації поліції Києва.

"О 2:37 до чергової частини Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення, що на вул. Володимирській горить ресторан. На місце події прибула слідчо-оперативна група та рятувальники, які загасили полум'я. В результаті спалаху ніхто не постраждав", - йдеться в повідомленні.

Поліцейські опитали персонал закладу і вилучили записи з камер відеоспостереження, які зафіксували, як "до ресторану підійшов невідомий і вистрілив з гранатомета; сам тубус виявили неподалік ресторану".

Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України за фактом умисного знищення або пошкодження майна. Правоохоронці розшукують зловмисника.

З ефірі 112.канала прес-секретар столичної поліції Оксана Блищик повідомила також, що в момент інциденту в ресторані перебував персонал і до 10 відвідувачів, яких швидко евакуювали.

ГУ ДСНС України в Києві повідомляє, що після отримання о 2:35 повідомлення про пожежу на вул. Володимирській і прибуття відділення вогнеборців з'ясувалося, що "в прибудові 5-поверхового житлового будинку на І поверсі закладу громадського харчування сталося займання на літній терасі". "О 3:05 пожежа на площі 80 кв. м була локалізована, а о 3:17 - ліквідована; в результаті пожежі пошкоджені меблі, зовнішнє скляне облицювання, стіни і стеля літньої тераси".

Раніше "Espreso.tv" повідомило, що в Києві на вулиці Володимирській, неподалік Національного музею історії України невідомі стріляли з гранатомета у приміщення ресторану. В результаті детонації сталося займання і вигоріло близько 50 кв. м ресторану. Для гасіння пожежі викликали кілька підрозділів ДСНС. Від вибуху в будинку вилетіли шибки у вікнах.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА