15:46 26.12.2017

Київ розглядає можливість установлення нової телерадіовежі для мовлення на ОРДЛО - Джапарова

1 хв читати
Київ розглядає можливість установлення нової телерадіовежі для мовлення на ОРДЛО - Джапарова

Перший заступник міністра інформаційної політики України Еміне Джапарова заявляє, що зараз розглядається можливість будівництва нової телерадіовежі для мовлення на непідконтрольну владі України частину Донецької і Луганської областей, а вишку в Покровському заплановано відкрити в 2018 році.

"Ми впевнені, що протягом року з'явиться ще одна вишка, заввишки під 200 м у Покровському, що забезпечить цифровий аналоговий сигнал радіо і телебачення українського", - сказала перший заступник міністра на прес-конференції у вівторок у Києві.

За її словами, метою побудови цієї вишки є оптимізації мовлення на підконтрольній території.

Е.Джапарова також зазначила, що питання зведення ще однієї вишки, але вже для трансляції українського мовлення на непідконтрольні Києву райони Донецької і Луганської областей, опрацьовуються.

"Не можу оголосити місцевість, але ми здійснюємо, зокрема, технічне узгодження споруди ще однієї вишки для трансляції українського сигналу і теле- і радіо- на непідконтрольну територію", - сказала перший заступник міністра.

При цьому Е.Джапарова не повідомила жодних подробиць щодо цього проекту, пояснивши, що через гарантування безпеки інформація про місце можливого розташування вишки наразі є закритою.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА