16:36 20.12.2017

В українських судах розглядаються два позови про скасування призначення директора ДБР і його заступників

1 хв читати
В українських судах розглядаються два позови про скасування призначення директора ДБР і його заступників

В українських судах розглядаються два позови про скасування призначення директора ДБР і його заступників - Труба

Київ. 20 грудня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - В українських судах наразі розглядаються два позови від фізичних осіб, які стосуються правомірності указу про призначення директора Державного бюро розслідувань (ДБР) і його заступників, повідомив директор Держбюро Роман Труба.

"Наразі в судах України є два позови. Один був поданий до Вищого адміністративного суду. Позов стосується скасування указу президента (президента України Пера Порошенко - ІФ) про призначення директора ДБР. Інший позов є в іншому суді, і предметом його розгляду буде скасування моїх наказів про призначення першого заступника та заступника ", - розповів Р.Труба в середу на прес-конференції в Києві.

Він висловив упевненість в тому, що суди щодо цих позовів ухвалять об'єктивне і законне рішення, а оскільки в ДБР ще немає своїх юристів, то Р.Труба буде звертатися в Кабінет Міністрів України з проханням про надання юридичної допомоги в наданні інтересів у суді.

Відповідаючи на запитання про те, хто є позивачем, директор ДБР сказав: "Фізична особа" і додав, що ця людина не була учасником конкурсу на посаду директор Держбюро.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА