20:45 09.12.2017

Трамп придумав новий слоган для CNN

2 хв читати
Трамп придумав новий слоган для CNN

Президент США вкотре звинуватив телеканал CNN у брехні. Про це він написав у Twitter.

На думку американського президента, замість нинішнього гасла "Найбільше заслуговуючі на довіру новини" каналу більше підходить слоган "Найменше заслуговуючі на довіру новини" "Є багато інших ЗМІ, набагато більше правдивих, ніж фейкові новини CNN", - заявив американський лідер.

Напередодні CNN повідомив, що президент США, його син Дональд Трамп-молодший і кілька співробітників Trump Organization 4 вересня 2016 року одержали електронне повідомлення з ключем для розшифровки і посиланням на сайт з потрапившими в розпорядження WikiLeaks документами. Пізніше телеканал повідомив про помилку, виправив текст, зокрема, помінявши дату на 14 вересня, і додав перед статтею приписку про те, що заголовок і сама стаття змінені. Трамп написав твіт, в якому заявив, що журналісти спіймані на місці злочину, і нагадав, що журналіст ABC Брайан Росс за помилковий репортаж про колишнього радника американського президента був відсторонений від роботи. "Цікаво, чи звільнить CNN винних", - зазначив президент.

Трамп неодноразово звинувачував CNN у брехні. Зокрема, в листопаді він заявив, що канал "погано представляє США в світі". Журналісти відповіли, що представляти країну - завдання президента, а їх робота - повідомляти новини. Представники CNN відмовилися брати участь в традиційному різдвяному банкеті для преси в Білому домі, заявивши, що в світлі атак на свободу слова вважають неправильним приходити до Трампу в якості гостей.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

В Україну повернули тіла 140 загиблих захисників - Координаційний штаб

У ніч на суботу на більшій частині України невеликі дощі, у Житомирській і Вінницькій областях можливі заморозки на ґрунті

Роботу "Київтеплоенерго" заблоковано у зв'язку з черговими обшуками правоохоронців – компанія

Заступнику гендиректора "Росатому" повідомлено про підозру в розграбуванні ЧАЕС під час окупації

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА