15:55 09.12.2017

Соратники Саакашвілі збираються біля ІТТ, де його утримують

1 хв читати

Соратники лідера партії "Рух нових сил", екс-голови Одеської облдержадміністрації, екс-президента Грузії Міхеіла Саакашвілі збираються біля ізолятора тимчасового тримання на Аскольдовому провулку.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", наразі в Аскольдовому провулку стоять нечисленні прихильники (близько 40-50 осіб) М.Саакашвілі. Вони гріються біля бочок, у яких розведено багаття. Біля входу в провулок прикріплено плакат з написом "Порошенко, звільни Саакашвілі!".

Провулок перегороджений автобусом, однак представників поліції порівняно з ранком суботи стало менше, вони перебувають у дворі за автобусом.

Представники поліції в бронежилетах живим ланцюгом перекрили провулок, паралельний Аскольдовому (з боку станції метро "Арсенальна").

Активісти партії "Рух нових сил" роздають перехожим листівки формату А4 із закликом прийти 10 грудня на марш в підтримку імпічменту президента.

З журналістами спілкуються адвокати М.Саакашвілі і народний депутат (позафракційний) України, один з лідерів партії "Рух нових сил" Юрій Дерев'янко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА