13:48 18.11.2017

Під час бійок між поліцією та активістами в Одесі постраждав начальник поліції в Одеській області

2 хв читати
Під час бійок між поліцією та активістами в Одесі постраждав начальник поліції в Одеській області

Начальник Головного управління Національної поліції в Одеській області Дмитро Головін постраждав під час зіткнень між одеситами та поліцейськими в міському саду в Одесі.

Як передає кореспондент "Інтерфакс-Україна", за попередніми даними, йому в голову влучив камінь, розбивши її до крові. За іншими даними, Д.Головіну влучили в голову залізним прутом.

Зіткнення між одеситами і поліцейськими різко посилилися після того, як поліцейські спробували розігнати акцію протесту стосовно можливої ​​забудови Літнього театру.

Співробітники поліції почали використовуватися сльозогінний газ і кийки. Активісти відповіли на це бруківкою і піротехнікою.

Активні дії співробітники поліції почали робити після того, як учасники акції проникли на територію Літнього театру і зламали ворота, які напередодні заварили.

Наразі активісти взагалі зняли ворота і понесли їх до Одеської міськради, щоб "віддати" меру Одеси Геннадію Труханову.

Як повідомлялося, перед початком акції проти забудови частини Міського саду – Літнього театру директор компанії-забудовника "Солід" Ігор Коваленко спробував пояснити свою позицію журналістам. За його словами, забудовник планує створити на території Літнього саду концертно-виставковий комплекс, ніякого висотного будинку там не планується. І хоча територія, за словами І.Коваленка, пребуває в приватній власності, дерева там також вирубувати для будівництва не будуть.

Але переконати активістів він не зміг. У підсумку активісти увірвалися на огороджену територію Літнього театру, зламали заварені вночі ворота і відкрили їх для всіх присутніх.

Більшість учасників акції впевнена, що за забудовою Літнього театру стоїть одеський бізнесмен Володимир Галантернік.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА