13:36 26.09.2017

"В. о. міністра промисловості та торгівлі" "ЛНР" оголошено в розшук

1 хв читати

Прокуратура Луганської області оголосила в розшук і повідомила про підозру (заочно) так званому виконувачу обов'язків міністра промисловості та торгівлі терористичної організації "ЛНР".

Як інформує у вівторок прес-служба прокуратури області, з’ясовано, що у 2016 році громадянин України дав згоду, щоб його призначили на посаду так званого виконувача обов'язків міністра. Наразі він організовує функціонування і діяльність цього "відомства" в різних галузях промисловості.

Отже, зазначають у прокуратурі, своїми діями "в. о. міністра" чинить підривну діяльність проти України та громадян, які проживають на тимчасово не підконтрольній території Луганської області, на користь терористичної організації "ЛНР".

Кримінальне провадження розслідується за ч. 1 ст. 258-3 КК України (участь у діяльності терористичної організації). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 8 до 15 років із конфіскацією майна або без неї.

В облпрокуратурі повідомили, що оскільки псевдоміністр переховується від органів слідства та суду на непідконтрольній українській владі території Луганської області, його оголошено в розшук, розпочато спеціальне досудове розслідування.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА