11:56 25.09.2017

Перші мільйони з $200 млн конфіскованих коштів оточення Януковича надійшли до бюджету

1 хв читати
Перші мільйони з $200 млн конфіскованих коштів оточення Януковича надійшли до бюджету

Перша частина коштів з $200 млн оточення екс-президента України Віктора Януковича, конфіскованих за рішенням суду, надійшли до держбюджету, повідомила прес-секретар генерального прокурора України Лариса Сарган.

"Спецконфіскація 200 млн ОЗУ Януковича. Перші мільйони пішли до держбюджету", - написала Л.Сарган у понеділок на своїй сторінці у Facebook.

Агентству "Інтерфакс-Україна" Л.Сарган уточнила, що "генпрокурор надав голові "Укрексімбанку" рішення суду, і той його виконав".

Як повідомлялося, 22 вересня 2017 року генпрокурор Ю.Луценко на своїй сторінці у Facebook повідомив, що цього дня набуло чинності рішення Соснівського районного суду м. Черкаси про ще одну спецконфіскацію банківських активів колишніх чиновників з оточення екс-президента України В.Януковича на загальну суму $200 млн.

У свою чергу адвокат В.Януковича Віталій Сердюк висунув вимогу до Ю.Луценка щодо негайного оприлюднення рішення судів про конфіскацію наприкінці квітня 2017 року $1,5 млрд і рішення про конфіскацію ще $200 млн, що набуло чинності 22 вересня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА