12:16 22.09.2017

У Лозовій затримали бандитів, які тероризували підприємців

1 хв читати

У м.Лозовій Харківської області Служба безпеки України спільно з Національною поліцією виявила і затримала групу, що тероризувала підприємців.

"Група функціонувала протягом 6 місяців. До складу угруповання входили четверо мешканців м.Лозова, двоє з яких раніше вже відбували кримінальні покарання за насильницькі злочини", – повідомляє прес-центр СБУ.

Оперативники спецслужби встановили, що бандити, погрожуючи фізичним насильством і знищенням майна, змушували підприємців "платити данину" за неперешкоджання законній комерційній діяльності. Зокрема, у одного з місцевих фермерів бандити вимагали 360 тис. грн, погрожуючи знищенням сільгосптехніки і фізичною розправою над членами його сім'ї.

Оперативники спецслужби разом із бійцями "Корда" затримали учасників угруповання за місцем їх проживання в Лозовій. Під час обшуків у затриманих було вилучено гроші в різній валюті в еквіваленті майже 150 тис.грн, дві бойові гранати, холодну зброю і відібрані у підприємців правовстановлюючі документи на об'єкти нерухомості.

Кримінальне провадження розслідують за ч.2 ст.189 (вимагання) і ст.263 (незаконне поводження зі зброєю) Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА