13:28 14.09.2017

Київ не інформував РФ про результати розслідування вбивства Вороненкова

2 хв читати
Київ не інформував РФ про результати розслідування вбивства Вороненкова

У прокуратурі м. Києва спростовують поширену російськими ЗМІ інформацію про начебто передачу Генеральною прокуратурою України російській стороні інформації про організаторів вбивства колишнього депутата Державної думи РФ Дениса Вороненкова.

"Поширена в російських ЗМІ інформація про те, що органи прокуратури України повідомили російській стороні зведення про результати розслідування вбивства екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова, не відповідає дійсності", - написала прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець на своїй сторінці в соцмережі Facebook у четвер.

"Повідомляємо, що на цей час слідство в цьому кримінальному провадженні, яке здійснює прокуратура міста Києва, перебуває на завершальній стадії. Найближчим часом буде оголошено про його результати", - додала представник столичної прокуратури.

Раніше деякі російські ЗМІ, посилаючись на власні джерела в правоохоронних структурах, повідомили, що Генпрокуратура України начебто назвала організаторів вбивства Д.Вороненкова у відповідь на запит російських правоохоронців: одним із них начебто є колишній чоловік удови Д.Вороненкова Володимир Тюрін, а іншим - власник банку в Криму, ім'я якого не називається.

Як повідомлялося, Д.Вороненков був убитий у центрі Києва 23 березня. Вбивця Павло Паршов був поранений охоронцем екс-депутата і згодом помер у лікарні.

У вбивці Д.Вороненкова був спільник - Ярослав Левенець, із 2012 року - в розшуку за економічні злочини. У співучасті у вбивстві також підозрюють Ярослава Тарасенка, його затримали 16 липня.

Генеральний прокурор України Юрій Луценко на початку вересня заявив, що замовник вбивства Д.Вороненкова перебуває на території РФ і має активні контакти із злочинними колами і спецслужбами.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Данія має намір посилити фінансову допомогу оборонній промисловості України

Основна мішень нічного ракетного обстрілу РФ - енергетика, включно з об'єктами для транзиту газу

Шмигаль під час поїздки до Волинської та Львівської областей ознайомився з ходом будівництва другого рівня захисту на енергетичних об'єктах

Українська авіація завдала 16 ударів по районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали 31 ракетного і 46 авіаційних ударів по території України

За добу на лінії фронту відбулося 71 бойове зіткнення

Через ворожий обстріл у Дніпропетровській області поранено троє людей

Голову Броварської райадміністрації, який вчинив резонансну ДТП, звільнено з посади

Росіяни продовжили завдавати ударів по південних регіонах України, є загиблі та постраждалі

Росіянам вдалося прорватися і закріпитися в частині Очеретиного - ОСУВ "Хортиця"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА