18:36 04.07.2017

ДП "Антонов" пропонує США співпрацю

1 хв читати
ДП "Антонов" пропонує США співпрацю

ДП "Антонов" (Київ) пропонує США організувати співпрацю з розвитку програми середнього військово-транспортного (ВТС) Ан-77, що є модернізованою версією ВТС короткого зльоту і посадки Ан-70.

Як повідомила у вівторок прес-служба підприємства, пропозиції щодо співпраці в рамках програми Ан-77 були передані американській стороні під час візиту на ДП "Антонов" делегації комітету транспорту та інфраструктури палати представників Конгресу США.

За оцінками української сторони, Ан-77 може зайняти нішу між С-130 з комерційним навантаженням до 21 тонн і С-17 - до 76 тонн.

"ДП "Антонов" запропонував організувати співпрацю за цим проектом за широкої участі американських літакобудівних підприємств і компаній-постачальників обладнання. Реалізація такого проекту потребує взаємодії з органами державного авіаційного регулювання і контролю - Державної авіаційної служби України та FAA США. При цьому важливим кроком має стати укладання міжурядової угоди BASA (Bilateral Aviation Safety Agreement)", - йдеться в повідомленні на сайті підприємства.

Як повідомлялося, уніфікований під вимоги НАТО варіант Ан-70 максимальною вантажопідйомністю 47 тонн - Ан-7Х отримав високі оцінки фахівців і розглядався на певному етапі як базовий варіант нового європейського середнього транспортника.

ДП "Антонов" - провідний український розробник і виробник авіатехніки, визнаний світовий лідер у ніші транспортних літаків широкого призначення. За рішенням уряду з 2015 року ДП "Антонов" входить до держконцерну "Укроборонпром".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Кулеба обговорив із Сікорським позитивну динаміку в українсько-польських відносинах

У Запорізькій області чиновникам Держспоживслужби, які організували побори місцевих фермерів, загрожує до 10 років в'язниці

В окупованому Бердянську ввечері прогримів вибух і почалася пожежа

Представники української культури важливі в поширенні у світі ідеї підтримки Глобального саміту миру

Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 9 осіб

Житель села на Харківщині загинув унаслідок ворожого обстрілу - прокуратура

У результаті обстрілу Мемрика Донецької області загинуло двоє людей, зокрема дитина

НАТО виступило із заявою, засудивши гібридну діяльність РФ і запевнивши, що це не завадить і далі підтримувати Україну

Саміт миру стане першим реальним шансом розпочати відновлення справедливого миру

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА