11:14 12.04.2024

ДП "Антонов" перетворено на АТ

2 хв читати
ДП "Антонов" перетворено на АТ

Державне підприємство "Антонов" перетворено на акціонерне товариство (АТ), яке й надалі входитиме до структури АТ "Українська оборонна промисловість", ідеться в повідомленні компанії в п'ятницю у фейсбуці.

"Офіційно в новий статус "Антонов" переходить сьогодні, 12 квітня 2024 року. Нова повна назва звучатиме як акціонерне товариство "Антонов", скорочена - АТ "Антонов". Зміни жодним чином не впливають на форму державної власності - 100% акцій АТ "Антонов" є власністю держави", - наголошується в повідомленні.

Зазначається, що корпоратизація відкриває перед підприємством нові можливості для розвитку та корпоративного управління, впровадження нових технологій, забезпечить гнучкіший та ефективніший підхід у всіх робочих процесах та управлінні ресурсами, може сприяти залученню додаткових фінансових ресурсів для модернізації та розвитку підприємства.

"Це історичний момент і новий розділ в історії нашого підприємства. Перехід до статусу акціонерного товариства забезпечить нові можливості для нас: залучати інвестиції, розширювати партнерства, оптимізовувати управлінські процеси. Ця трансформація дасть нам змогу більш гнучко реагувати на зміни ринкових умов та потреби наших партнерів", - наводяться в повідомленні слова в.о. генерального директора ДП "Антонов" Євгена Гаврилова.

Він додав, що компанія зобов'язується також продовжувати свою діяльність з огляду на соціальну відповідальність та етичну поведінку щодо своїх працівників.

Водночас голова профспілки "Славутич" у ДП "Антонов" у фейсбуці стверджує, що рішення про корпоратизацію не було погоджено з профспілками і, отже, керівництво компанії порушило вимоги колективного договору щодо процедури зміни організаційно-правової структури.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Примусового повернення громадян України будь-якої статі чи віку до країни, яка воює, не буде - Стефанішина

Миколаїв має стати точкою входу інноваційного технологічного виробництва на всеукраїнський ринок - мер міста

Телефонні розмови військовополонених зі своїми рідними виконують важливу функцію з надання об'єктивної інформації росіянам - Шмигаль у відповідь на петицію

У Києві затримали проросійських хакерів, які створили фейкові акаунти керівників українських спецслужб

Ворог за ранок провів уже два невдалі штурми на о. Нестрига, продовжує атакувати Кринки, де ситуація залишається складною - Плетенчук

Україна стане членом НАТО після перемоги у війні - Зеленський

У Мінветеранів анонсували запуск Е-посвідчення для ветеранів у "Дії" через два місяці

Реконструкція нежитлових об'єктів поруч із ТРЦ Ocean Mall не стосуватиметься будівлі з "літаючою тарілкою" - Мінвідновлення

Зеленський і Столтенберг відвідали Національний університет оборони

Генпрокурор: Слідство має підстави вважати умисним вибір офіцерів РФ вдарити по Одесі саме "Іскандером" із касетним боєзарядом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА