19:31 23.04.2017

Штаб АТО: Звинувачення бойовиків щодо причетності ЗСУ до підриву патруля ОБСЄ в ОРЛО – необґрунтована провокація

2 хв читати
Штаб АТО: Звинувачення бойовиків щодо причетності ЗСУ до підриву патруля ОБСЄ в ОРЛО – необґрунтована провокація

Звинувачення з боку бойовиків ОРЛО на адресу Збройних сил України у нібито причетності до підриву автомобіля СММ ОБСЄ на тимчасово окупованій території Луганської області безпідставні і є провокацією з метою дискредитації України, заявляють в прес-центрі штабу АТО.

"Звинувачення керівників ОРДЛО щодо диверсійних дій ЗСУ, внаслідок яких загинув представник СММ ОБСЄ, є безпідставними, провокаційними і мають на меті дискредитацію України", - йдеться в заяві, оприлюдненій у неділю на сторінці прес-центру штабу АТО у "Фейсбуці".

Також в прес-центрі штабу назвали неправдивими висловлювання бойовиків про те, що ЗСУ нібито обстріляли район підриву автомобіля Місії.

"Протягом доби в зазначеному районі українською стороною СЦКК не зафіксовано жодного випадку порушення режиму тиші. Отже, заяви представників ОРЛО щодо обстрілу Збройними силами України місця підриву автомобіля ПММ ОБСЄ не відповідають дійсності", - йдеться в повідомленні.

У штабі АТО нагадують громадянам України і представникам міжнародних місій про необхідність суворо дотримуватися правила безпеки під час пересування тимчасово окупованими територіями Донбасу.

"У зв'язку із загибеллю і пораненням представників наглядово-моніторингової місії ОБСЄ на непідконтрольній Україні території, штаб АТО закликає громадян та міжнародні організації суворо дотримуватися заходів безпеки під час пересування ОРДЛО", - йдеться в повідомленні.

У штабі зазначають, що "наявність великої кількості безконтрольно поставлених мінних полів, створює реальну загрозу для життя і здоров'я мирного населення".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА