12:24 12.04.2017

Рух поїздів на станції "Баришівка" відновлено після блокування колії сторонніми особами

2 хв читати
Рух поїздів на станції "Баришівка" відновлено після блокування колії сторонніми особами

Рух поїздів на станції "Баришівка" (Київська обл.) відновлено о 8:45 12 квітня після перекриття колії сторонніми особами та блокування руху приміського електропоїзда № 6803 Яготин - Київ з 6:00.

За інформацією регіональної філії "Південно-Західна залізниця" ПАТ "Укрзалізниця", причиною незаконного перешкоджання руху стало непорозуміння, що виникло між Київською обладміністрацією і місцевим автоперевізником щодо підвищення тарифів на автоперевезення.

Так, у вівторок водії маршрутних таксі частково не вийшли в рейс. Всі пасажири маршрутних таксі перейшли на залізничну станцію, намагаючись виїхати в годину пік приміським електропоїздом Яготин-Київ. Однак через надмірну кількість бажаючих сісти в поїзд він не зміг усіх вмістити. Внаслідок цього обурені люди оточили поїзд, вийшли на колії, тим самим заблокувавши рух.

Через інцидент вибилися з графіка й інші поїзди. Зокрема відбулися затримки швидкісних електропоїздів Інтерсіті + № 712 Київ-Костянтинівка на дві години, № 722 Харків - Київ на 1 год 40 хв., № 125 Костянтинівка - Київ на 1 год 15 хв і чотирьох приміських електропоїздів: № 6802 Київ - Гребінка на 2 год 54 хв, № 6805 Гребінка - Дарниця на 2 год 32 хв, № 6807 Гребінка - Київ-Волинський на 1 год 40 хв, № 6880 Караваєві Дачі - Яготин на 2 год 23 хв.

"Просимо пасажирів з розумінням поставитися до ситуації, що склалася, уважно слухати оголошення дикторів на станціях щодо часу затримки і прибуття поїздів. "Укрзалізниця" просить вибачення за тимчасові незручності. Для максимального забезпечення перевезень пасажирів на цьому напрямку залізничники найближчим часом розглянуть можливість збільшення кількості вагонів у деяких електропоїздах", - наголошується в повідомленні.

Згідно довідковою інформацією, в графіку руху приміських поїздів на вівторок на ділянці Київ, Дарниця - Яготин, Гребінка передбачено курсування 12 пар приміських поїздів, які цілком задовольняють потреби населення в перевезенні, середнє завантаження яких складає 80%.

У ранковий час з 4:00 до 8:00 за ст. Баришівка вирушають чотири приміських потяги: № 6801 Яготин - Київ, № 6803 Яготин - Київ, № 6805 Гребінка - Дарниця, № 6807 Гребінка - Караваєві Дачі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Києві через спеку запроваджено обмеження руху великогабаритного вантажного транспорту

Найбільші обсяги відключень у понеділок будуть із 16:00 до 24:00 - "Укренерго"

Через обстріли є нові знеструмлення у трьох регіонах, на енергооб'єкті в Полтавській області загинув працівник підрядної організації

Польща заборонила в'їзд і виїзд українським фурам без дозволів на міжнародні перевезення

Перші поховання на Національному військовому меморіальному кладовищі можуть розпочатися на початку або в середині осені-2024

СБУ повідомляє про затримання провокаторів, які готували заворушення в Києві після Дня Конституції

Окупанти обстріляли Українськ на Донеччині, загинули два мирні жителі, пошкоджено 10 багатоповерхівок - ОВА

У Херсонській області внаслідок ворожої атаки пошкоджено фельдшерсько-акушерський пункт і приватний будинок - ОВА

Окупанти за добу обстріляли 18 прикордонних сіл у Сумській і Чернігівській областях

У понеділок у західних областях грози та град, місцями значні дощі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА