09:48 11.01.2017

За минулу добу бойовики 49 разів відкривали вогонь із різних видів озброєння по українських військових, двоє поранених та один загиблий

1 хв читати

За минулу добу бойовики 49 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України в зоні проведення антитерористичної операції, повідомили військові в середу вранці.

"Російсько-окупаційні війська продовжили обстріли наших позицій на всіх напрямках. Серед наших військових двоє поранених, один травмований. Один військовий загинув", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу АТО у Facebook.

За даними військових, на маріупольському напрямку з мінометів окупанти вели вогонь по Талаківці та Водяному. З гранатометів різних калібрів - по Мар’їнці, Водяному, Талаківці, Гнутовому і Широкиному. Зі стрілецької зброї - по Павлополю, Широкиному та Новотроїцькому. Також по Новотроїцькому вогонь вів снайпер, а по Широкиному БМП. У районі Тарамчука сталося бойове зіткнення. Напад відбито.

На луганському напрямку - по Новозванівці вели вогонь із мінометів і протитанкових ракетних комплексів. По Троїцькому - з гранатометів.

На донецькому напрямку - з мінометів різних калібрів по наших позиціях стріляли в районі Верхньоторецького, Авдіївки, Крутої Балки, Опитного, Луганського і Зайцевого. По Опитному вогонь вела БМП противника.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА