11:15 02.12.2016

Навчання Повітряних сил ЗСУ в Херсонській області тривають, але запуск ракет наразі не здійснюється

2 хв читати
Навчання Повітряних сил ЗСУ в Херсонській області тривають, але запуск ракет наразі не здійснюється

У п'ятницю в Херсонській області тривають навчання Повітряних сил Збройних сил України, проте запусків ракет наразі немає, повідомив начальник прес-служби Повітряних сил ЗСУ Роман Юрчило.

"Згідно з планом проведення навчань, у нас сьогодні резервний день. Запуску ракет немає. Самі навчання розпочалися ще 28 листопада, підрозділи прийшли (на місце - ІФ), розгорнулися, почали виконувати завдання", - розповів Р.Юрчило агентству "Інтерфакс-Україна".

"За планом стрільби були вчора. Сьогодні резервний день. Навчання тривають, завдання виконуються. Запуску ракет поки що немає", - додав він.

Як повідомлялося, раніше начальник прес-центру повітряного командування "Південь" Володимир Крижанівський заявив, що другий день навчальних стрільб Повітряних сил ЗСУ в Херсонській області запланований на п'ятницю і розпочнеться, як тільки погодні умови сприятимуть цьому.

За його словами, стрільби проводитимуться за тим самим сценарієм, що й у четвер. "Ракети стрілятимуть виключно по умовних цілях у повітряному просторі України і над відкритим морем. Як і вчора, все відбуватиметься із суворим дотриманням норм міжнародного права, тому претензій ніяких бути не може", - наголосив В.Крижанівський.

У Генштабі ЗСУ анонсували проведення планових навчань Повітряних сил ЗСУ 1-2 грудня 2016 р. у південній частині України, у рамках яких, зокрема, відбудуться стрільби зенітно-ракетних комплексів середнього радіусу дії.

Увечері 1 грудня в Міноборони України заявили про успішне завершення першого дня навчань з виконання практичних запусків зенітних керованих ракет і продовження їх у п'ятницю в повному обсязі. За результатами першого дня було здійснено 16 запусків ракет із метою ураження умовних цілей, усі успішно.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Рятувальники ліквідували масштабні загоряння на Сумщині після ворожого обстрілу в суботу

Помірні дощі прийдуть в Україну найближчими днями

Росіяни просунулися на північний захід від Авдіївки після відступу ЗСУ з цього району - ISW

Окупанти в суботу ввечері тричі обстріляли Очаків - ОВА

Сили оборони ліквідували 23 із 24 ворожих ударних дронів

Зеленський у Великодньому зверненні: Ми віримо, що у Бога на плечі - шеврон з українським прапором

Унаслідок ворожої атаки дронів на Харків постраждали п'ятеро дорослих і восьмирічна дитина

У результаті російських обстрілів у Херсонській області за добу поранено одного жителя, пошкоджено дві багатоповерхівки, навчальний заклад

Російські війська за добу понад 340 разів ударили по Запорізькій області, є руйнування

Сили Оборони за добу ліквідували 860 окупантів, два засоби ППО та один літак противника

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА