14:39 01.12.2016

НАЗК оприлюднило брехливе оголошення – С. Лещенко

2 хв читати
НАЗК оприлюднило брехливе оголошення – С. Лещенко

Народний депутат з фракції "Блок Петра Порошенка" Сергій Лещенко заявив, що ніяких знижок на придбання квартири в Києві не отримував, і назвав неправдивим оголошення Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) про виявленні в його діях ознаки адміністративного правопорушення.

"Сьогодні вранці я прокинувся людиною, якій подарували 1,8 млн грн. Відчуваю себе дуже щасливим, тільки от не можу пригадати, де ці гроші лежать. Тому що вони існують лише в уяві співробітників НАЗК", - написав С. Лещенко на своїй сторінці в соцмережі Facebook у четвер.

Він розповів, що в середу, 29 листопада, вранці на адресу Верховної Ради прийшло запрошення від НАЗК із проханням з'явитися до Агентства для надання пояснень. "У мене були інші плани на день, але прибув до 17:30 з документами. Однак замість "пояснень" мене вже чекала налаштована відеокамера, і співробітник НАЗК повідомив, що ознайомлюватиме мене з протоколом про адміністративне правопорушення. На що я відповів, що наполягаю на присутності свого адвоката", - повідомив С. Лещенко.

За словами нардепа, він поінформував співробітників НАЗК, що щойно він зв'яжеться з адвокатом – повідомить їм про час і дату ознайомлення з протоколом про адмінправопорушення. "Але вже сьогодні о 9 ранку НАЗК, не очікуючи дзвінка від мене, оприлюднив брехливе оголошення", - наголосив він.

С. Лещенко наполягає, що ніяких знижок на придбання житла не отримував. "Є оголошення агентств нерухомості з меншою ціною квартири. Є інші покупці, які купили дешевше. Є свідки моїх переговорів", - написав нардеп, зазначивши, що у четвер о 15:30 дасть прес-конференцію.

"Я не проти, щоб перевірку почали з мене, але хотів би, щоб також перевірили схеми Кононенка (народного депутата з фракції БПП Ігоря Кононенка - ІФ), вплив на прокуратуру і суди Грановського (народного депутата з БПП Олександра Грановського - ІФ), квартири Луценка (генерального прокурора України Юрія Луценка - ІФ), декларацію Матіоса (головного військового прокурора України – заступника генерального прокурора Анатолія Матіоса - ІФ) тощо. Але ви знаєте краще за мене - їм нічого не буде. А я буду боротися", - написав С. Лещенко.

Як повідомлялося, вранці 1 грудня НАЗК повідомило, що завершило перевірку факту придбання квартири в Києві народним депутатом України С. Лещенком, і в його діях виявлені ознаки адміністративного правопорушення. Тому НАЗК запрошує народного депутата та його захисника прибути 1 грудня 2016 року до агентства для завершення процедури ознайомлення з протоколом.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА