15:48 07.11.2016

Аваков і Деканоїдзе призупинили призначення Лютого начальником поліції Черкаської області

2 хв читати
Аваков і Деканоїдзе призупинили призначення Лютого начальником поліції Черкаської області

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков та керівник Національної поліції Хатія Деканоїдзе обговорили ситуацію, що склалася після призначення керівництва Головного управління Нацполіції в Черкаській області, та вирішили призупинити дію відповідного наказу для консультацій із громадськістю.

"Вирішено призупинити дію наказу щодо призначення на посаду начальника ГУНП у Черкаській області полковника поліції Валерія Лютого для проведення консультацій. Міністр внутрішніх справ і керівник Нацполіції запрошують громадськість Черкащини для обміну думками із цього приводу, подання позицій та висловлювання аргументів, після чого й буде ухвалено остаточне рішення щодо призначення керівництва ГУНП Черкаської області", - йдеться в оприлюдненій у понеділок на сайті Нацполіції України інформації.

При цьому в МВС і Нацполіції наголосили, що не зважатимуть на тиск і не керуватимуться емоціями під час ухвалення кадрових рішень, "але водночас для них важлива співпраця з громадськістю та готовність дослухатися до аргументів".

Як повідомлялося, 4 листопада в Черкасах місцеві активісти підпалили шини біля будівлі Головного управління Національної поліції в Черкаській області (вул. Смілянська, 57), протестуючи проти призначення головою поліції області полковника В.Лютого, який раніше був радником мера Харкова Геннадія Кернеса.

Як повідомляє громадське об'єднання "Автомайдан-Черкаси", активісти вимагають провести прозорий конкурс на посаду керівника поліції в Черкаській області під контролем громадськості.

Того самого дня Х.Деканоїдзе пообіцяла відреагувати на ситуацію з призначенням нового голови поліції Черкаської області, взявши до уваги думку громадськості. "Ми радитимемося з усіма, зокрема з громадськістю. І приймемо рішення", - сказала Х.Деканоїдзе в коментарі інтернет-виданню "DT.UA".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Король Чарльз ІІІ повернеться до виконання державних обов'язків наступного тижня

У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРАЦЮЮТЬ СИЛИ ПВО! ЗАФІКСОВАНО РУХ ВОРОЖИХ БПЛА - ОВА

Війська РФ за минулий день обстріляли 11 громад Сумської області

На півдні України знищено три розвідувальні та один ударний БПЛА

Росіяни п’ять разів обстріляли Нікополь зі ствольної артилерії

Данія має намір посилити фінансову допомогу оборонній промисловості України

Основна мішень нічного ракетного обстрілу РФ - енергетика, включно з об'єктами для транзиту газу

Шмигаль під час поїздки до Волинської та Львівської областей ознайомився з ходом будівництва другого рівня захисту на енергетичних об'єктах

Українська авіація завдала 16 ударів по районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали 31 ракетного і 46 авіаційних ударів по території України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА