18:46 05.09.2016

У навчальних закладах України 9 грудня відбудеться урок про права людини

1 хв читати
У навчальних закладах України 9 грудня відбудеться урок про права людини

Кабінет Міністрів України доручив провести 9 грудня у навчальних закладах всеукраїнський урок "Права людини" з нагоди проголошення Загальної декларації прав людини.

Згідно з розпорядженням Кабміну №627 від 31 серпня, оприлюдненому на офіційному сайті уряду, цей урок передбачено планом заходів з проведення в 2016 році Всеукраїнського тижня права.

Так, 5-9 грудня заплановано організувати та провести у навчальних закладах, закладах культури, військових частинах тематичні заходи інформаційного, освітнього та виховного характеру (лекції, бесіди, зустрічі за круглим столом, правові конкурси, ігри, змагання тощо) на тему прав людини.

У дні з 5 до 8 грудня заплановано провести лекції, бесіди з працівниками підприємств, установ та організацій з питань реалізації і захисту прав людини, а 5-9 грудня – такі ж заходи в установах виконання покарань.

Крім того, план заходів передбачає проведення 5-8 грудня Міжнародного правого конкурсу імені В. М. Корецького та показу художніх, документальних фільмів про права людини та правозахисної діяльності 5-9 грудня.

Водночас, до 1 жовтня мають бути розроблені відповідні галузеві та регіональні плани.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА